Postikortti Panamasta

Iiris on ollut huolissaan – Antonista ei ole kuulunut pitkään aikaan mitään (laivat ovat aina välillä puhelinyhteyksien ulottumattomissa). Tänään Iiris sai postikortin. Antonin laiva on joutunut telakalle Panaman kanavalle eikä ole tietoa, kauanko siellä joudutaan olemaan. Ei ole varmuutta, pääseekö Anton edes jouluksi kotiin.

Iiris on hankkinut jo aika paljon huonekaluja ja on onneksi saanut vanhemmiltaan luvan säilyttää niitä vanhassa huoneessaan nuoruudenkodissaan.

Pääseekö Anton jouluksi kotiin?

Maatuska-nukke ei ole ihan nukkekotikokoa (korkeus 30 cm)

Tarkoitukseni oli tilata Pienestä Nukkekotikaupasta miesnukke. Kaupasta tuli alkuviikosta viesti, että he ovat lopettamassa. Kun illalla menin tekemään tilausta, ei sitä aikomaani nukkea enää ollutkaan siellä. Samaa nukkea en ole toistaiseksi nähnyt Suomen nukkekotikaupoissa – täytynee etsiä ulkomaisista kaupoista.

Olen ahkeroinut nukkekotikurssilla. Valmiina on nyt sohva, tv-taso, sänky, yöpöydät, keittiön pöytä (joka ei ole oikeastin noin vino, mitä kuva antaa ymmärtää), pyyheliinateline keittiöön, kenkäteline ja naulakko eteiseen (naulakosta puuttuu koukut). Nukkekotikurssia on kaksi kertaa jäljellä – vielä ehtii jotakin väsätä.

This entry was posted in Dollhouse class, Huonekalut, Nukkekotikurssi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your math! :) / Harjoittele matikkaa! :) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.