Hyvää joulua / Merry Christmas / Buon Natale

Joulun jälkeen on tulossa kuvia joulukorteista, lopuista joulukalenterilahjoista, joululahjoista yms. Lisäksi esittelen lelukaupan tuotteita tarkemmin joulun jälkeen. Joulukranssit kuitenkin esittelyssä tänään – ostin nukkekotikirppikseltä ihanat Ninan (Kookaja Creations) tekemät kranssit. Piparkakkupoika-kranssit sopivat mielestäni satuaiheeseen erityisen hyvin.

Hyvää joulua!

There is a little Christmas break in my blog now. After Christmas I’ll let you have a closer look at some of the shop’s toys after andwill show some photos of Christmas presents and I’ll show some toys of the doll house.

Merry Christmas

This entry was posted in Faabeli, Nukkekotikirppikseltä. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your math! :) / Harjoittele matikkaa! :) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.