Kytköksiä

Asentajat suoriutuivat urakasta kiitettävän nopeasti. Iiris ei tiennyt, mitä Maisa oli heille sanonut, hän vain pani merkille heidän hiljaisuutensa, vakavat ilmeensä ja huomattavan ripeän liikkumisensa.

Maisa oli saanut tarkastuksen tehdyksi ja tuli Faabeliin vähäksi aikaa juttelemaan Iiriksen kanssa. He rupattelivat tovin rakennusprojektista, vanhoista ajoista ja siitä, mitä kumpikin oli puuhaillut koulun jälkeen.

Kun Maisa oli tekemässä lähtöä, Iiris tuli hetken mielijohteesta halanneeksi häntä. Maisa mykistyi ja karahti tulipunaiseksi. Saamatta sanaa suustaan hän tuijotti hetken kengänkärkiään ja poistui sitten liikkestä katse maahan painettuna.

Iiris jäi hölmistyneenä katsomaan ovea, josta Maisa oli juuri mennyt.

Vähän täyteen tuli

Naisten rupatellessa liikkeessä Anton kävi talon nurkalla ihmettelemässä asentajien aikaansaannoksia.

No johan on, totesi Anton

Alkoihan se heti näyttää paljon enemmän nukketalolta, vaikka tilapäisilläkin valaisimilla. Alla olevassa kuvassa näkyy selvästi LEDien “spottiefekti”.

Ja voi ihmettä...

 

Paljon oli vielä keskeneräistä, paljon tekemistä. Mutta puolitekoinenkin talo alkoi valojen ansiosta vaikuttaa jo huomattavasti enemmän kodilta. Siinä sitä sitten istuttiin ihan hiljaa lampun valossa, ja joulukin alkoi vähitellen hiipiä mieleen.

Koti sai valot

This entry was posted in Askartelu, Dollhouse class, Nukkekotikurssi, Rakentaminen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kytköksiä

  1. Kylläpä teki suuren muutoksen kun talo sai valaistuksen !! Hyvä,hyvä!
    Herttainen tunnelmakuva tuo viimeinen.Kiitos kun linkkasit tänne rp.ryhmästä :)

  2. Irmeli says:

    Oi,oi, miten hienolta Iiriksen ja Antonin koti jo näyttää. Kauniit tapettivalinnat ja valotkin jo toimivat. Tsemppiä rakennusprojektin jatkoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your math! :) / Harjoittele matikkaa! :) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.