Hyvää uutta vuotta

Vuosi alkoi kovin kiireisenä ja Vaaksakujan rakennustyömaalla on ollut hiljaista. Nukkekotikurssi jatkui muutamalla kerralla eli tammikuun ajan käyn tiistaisin Naantalissa tekemässä huonekaluja. Ensimmäisellä kerralla tein kirjoituspöydän työhuoneeseen. Bilteman sytytystikuista taas kerran… Pöytä on vielä hiomatta ja käsittelemättä. Jotkut vetimetkin pitää laatikoihin laittaa. Kirjoituspöydän tuoli on ostettu Nukkekotikirppikseltä Annelta. Tuoleja on itse asiassa kaksi, sillä pitäähän sekä Iiriksellä että Antonilla olla omansa.

Kirjoituspöytä Bilteman sytytystikuista

Tänään tein olohuoneeseen pöydän. Siinä on vaihteeksi käytetty jäätelötikkuja ja lasia (jalat tosin ovat Bilteman sytytystikuista). Olen nyt vähän kahden vaiheilla, onko pöytä liian korkea. Mitä olette mieltä, pitäisikö lyhentää pöydän jalkoja?

Lasipöytä olohuoneeseen

This entry was posted in Dollhouse class, Huonekalut, Nukkekotikirppikseltä, Nukkekotikurssi. Bookmark the permalink.

One Response to Hyvää uutta vuotta

  1. Eila says:

    Kiva lukea pitkästä aikaa mitä täällä on tekeillä. Ehkä sohvapöydäksi on himpun verran korkea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your math! :) / Harjoittele matikkaa! :) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.