Toukokuun tapaaminen / Cross stitch meeting in May

Katri ja Outi tulivat viettämään lämmintä kesäpäivää Turkuun ja kokoonnuimme meille pistelemään (Maarit, Irmeli, Outi, Katri ja minä). Oli tosi lämmin päivä, kuten nytkin :) Kyllä oli taas mukavaa nähdä ja jutella. Outi toi aivan ihanan projektipussukan – eikös olekin ihan minulle sopiva Petteri kaniini -pussukka!! Mukana oli upea Prinsessa päivänpaiste -kirja ja Beatrix Potterin kortteja. Outi oli vieläpä löytänyt samat korttikuvat kuin kankaissa olevat kuvat. Katrilta sain suloisia pieniä tyynyjä nukkekoti-lelukauppaan. Kaksi “myyntiin” ja yksi myyjättärelle. Irmeli käväisi Islannissa ja sieltä tuliaisina sain ihastuttavan lammasmagneetin. Lisäksi sain pienen Nuuskamuikkus-figuurin, kangasruusuja ja vieläpä lahjakortin emmuliin. Maaritilta sain toivomani Cross Stitcherin. Kiitos ihanista tuliaisista ja ihanasta illasta!

Katri, Outi, Irmeli and Maarit visited me last week. It was so nice to meet and stitch! I got just gorgeous gifts. Look at these :)

This entry was posted in Ristipistot. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your math! :) / Harjoittele matikkaa! :) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.