Verhoja, verhoja, verhoja

Turun seudun nukkekotikerhossa on tänä syksynä tehty verhoja. Tänään tein olohuoneeseen kolme verhoa. Näiden poimutuksessa käytin Nasun verhonpoimutuslautaa. Kylläpäs se olikin kätevä. Verhojen mallinkin kävin kurkkimassa Nasun blogista. Valkoisen pitsin olen saanut Irmeliltä. Se oli ihan täydellistä näihin ja riittikin juuri sopivasti – pitsiä jäi jäljelle kolmen sentin pätkä :) Punainen silkki ja picot-nauha ovat Punainen Kivi -kaupasta.

Olohuoneen verhot

Edellisellä kerhokerralla tein makuuhuoneen, työhuoneen ja keittiön verhot. Niiden poimut on tehty styrox-levyn päällä nuppineulojen avulla. Poimutuksen jälkeen verhot on käsitelty hiuslakalla. Työhuoneen verhot (nuo sinikukkaiset) ovat vielä kesken ja yläkappaa täytynee vähän madaltaa.

Keittiön ja makuuhuoneen verhot

Työhuoneen verhot, keskeneräiset

Verhojen poimutusta

Verhojen poimutusta, osa 2

This entry was posted in Askartelu, Turun seudun nukkekotikerho, Verhot. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your math! :) / Harjoittele matikkaa! :) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.