Porrasprojekti, osa 89/314

Kaiteiden tolpat on maalattu kertaalleen, ja petsiäkin tuli kokeilluksi kaiteisiin. Tolpat olivat sorvauksen jäljiltä riittävän sileitä maalattaviksi, mutta kaide kaipasi hiomista sekä ennen että jälkeen petsauksen. Saattaa olla ihan hyvä yhdistelmä, valkoiset tolpat ja tammenvärinen kaide. Toinen maalikerros vielä tolppiin, sitten petsaamaan astinlautoja, jotka on jo katkaistu sopivan mittaisiksi. Portaiden kokoaminen alkaa häämöttää… ehkä jo tänä vuonna! :-)

Tolpat ja kaiteet kuivumassa

This entry was posted in Askartelu, Dollhouse class, Nukkekotikurssi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your math! :) / Harjoittele matikkaa! :) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.