No tuli lattia, ehkä

Biltema-tikkujen liimaus MDF-levyyn onnistui kohtuullisesti, kaikesta häslingistä huolimatta. Ainakin siinä mielessä, että tuntuvat pysyvän kiinni, eikä ihan hirveitä rakojakaan näy. Kaikkea ei kuitenkaan tule (tietenkään) ajatelleeksi: lattia olisi kivamman näköinen, jos “laudat” olisi limitetty vaihtelevammin. Yhtenäisenä levynä lattia on aika ok:n näköinen, mutta kun väliseinät tulevat paikoilleen, lankkujen päätysaumat näyttävät osuvan tylsän näköisiin jonoihin.

Pinta oli jo valmiiksi aika hyvä, mutta parani vielä sileydeltään ja sävyltään, kun sitä hiukan hurautti tasohiomakoneella. Ja hyvä, että lähtivät siinä samalla myös mahdolliset pienet liimatahratkin, niihin kun ei petsi kuulemma  oikein tartu.

Ehkä tämä onkin lattia versio 1.0a, katsotaan! Levyä saa kaupasta ja tikkuja Biltemasta.

Kuvan limoncello-lasillinen liittyy tapaukseen vain välillisesti

This entry was posted in Askartelu, Dollhouse class, Nukkekotikurssi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your math! :) / Harjoittele matikkaa! :) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.