Klasimestarin vierailu

Torstai oli jo pitkällä yli puolen päivän, kun viikonlopun viettoon matkalla ollut klasimestari Karlsson kurvaili pyörällään Iiriksen ja Antonin talon rakennustyömaalle. Krääpiäkin tuli, mutta lopulta oli kaikissa pokissa ehjä ja jokseenkin sopiva lasiruutu…

Jostain sekin idea tuli, että tähän nukketaloon ei laiteta ikkunoita piirtoheitinkalvosta tai muusta vastaavasta materiaalista, vaan oikeasta lasista. Onneksi tutun kehystäjän poistolaatikosta saimme ottaa sopivan kokoisia paloja 2 mm:n lasia.

Tovin verran aikaa oli kulunut siitä, kun olin lasia leikannut viimeksi, mutta työ tekijäänsä neuvoo :-) Nämä pokat vaativat valitettavasti aika tarkasti leikatut lasit, koska lasin reuna jää vain n. 1 mm:n verran piiloon. Mutta lopputulos oli kohtuullinen, näillä mennään! Kaikki lasi tuli käytetyksi, mutta onneksi ei tarvitse mennä ruinaamaan kehystäjältä lisää…

Karlsson sai lopulta ruudut leikatuksi

This entry was posted in Askartelu. Bookmark the permalink.

2 Responses to Klasimestarin vierailu

  1. Irmeli says:

    Kiva tämä uusi nukkisblogi ja hauskaa kun kirjoitatte molemmat :). Monen moista vinkkiä ja kokemusta täältä sitten saa, jos joskus koittaa se aika, että itsekin ryhdyn ministelemään. Kiva kun kirjoitatte myös oikein tarinaa projektin ympärille.
    Kauniit ikkunapokat!
    Hyvää puuhakasta viikonvaihdetta :).

  2. sari says:

    Kiitti :) Kyllä teidänkin tarvii S-neidin kanssa alkaa nukkistelemaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your math! :) / Harjoittele matikkaa! :) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.