Ihana postipäivä!

Kun Iiris perjantaina meni postilaatikolle, oli siellä todella mukavaa postia – uusi ristipistolehti ja kirje Antonilta. Iiris ei malttanut olla heti avaamatta kirjettä ja se oli pakko lukea ennen kuin hän pääsi sisälle kauppaan. Ihania uutisia! Antonin laiva on saatu kuntoon ja ovat lähteneet ensin kohti Antwerpeniä ja sitten Suomeen. Mitä todennäköisimmin Anton ehtii jouluksi kotiin <3

Onkohan mitään kivaa postia tänään?

Uusi Creation Point de Croix ja KIRJE ANTONILTA!

Anton on tulossa kotiin!

Nukkekotikurssi loppui ja saatiin kaikki palaset sahattua ja viistettyä. Nyt on menossa maalaukset ja tapiseeraukset ja sitten päästään kokoamaan taloa :) Minä toimin viimeisellä kurssikerralla lähinnä apulaisena eli hioin ikkuna-aukkoja. Mutta ehdin kuitenkin tehdä postilaatikon “Biltema-tikuista” ja balsasta. Kannen ja takaseinän välissä on kangasta toimittamassa saranan virkaa. Tuli ihan kiva laatikko, mutta jotain koristelua siihen on vielä keksittävä. Laatikko tullaan todennäköisesti kiinnittämään talon seinään.

This entry was posted in Askartelu, Dollhouse class, Huonekalut, Nukkekotikurssi. Bookmark the permalink.

One Response to Ihana postipäivä!

  1. Eila says:

    Mukavaa postia Iiris saikin:)
    Voi että kiva seurata elämää Vaaksakujalla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your math! :) / Harjoittele matikkaa! :) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.