TV-taso ja televisio

Olin opettajan kauhu ala-asteella puukäsitöissä enkä olisi ikinä, IKINÄ voinut kuvitella tekeväni jotakin puusta. Mutta niinpä vain Naantalin nukkekotikurssilla väkersin Bilteman sytytystikuista TV-tason ja Blue Ray -soittimen & viritinvahvistimen.

Televisio on tehty paspis-pahvista. Siinä on kontaktimuovilla päällystetty kuva ja kuvan voi vaihtaa tv:n yläreunassa olevan aukon kautta. Blue Ray levyjä on tarkoitus tehdä lisää ja aionpa tehdä vielä huonekalujakin Bilteman tikuista.

Laatusarja Downton Abbey

 

Välillä katsellaan ihanaa Saapasjalkakissaa

 

Blue Ray levyjen kokoelma

Iiriksen ja Antonin Blue Ray levyjen kokoelmaan kuuluvat tässä vaiheessa Rango, Happy Feet, Kaunotar ja hirviö, Saapasjalkakissa, Tähkäpää, Avatar, Downton Abbeyt kaudet 1-3, Pieni suklaapuoti, Järki ja tunteet, Titanic, To Rome with love, Ylpeys ja ennakkoluulo, Kuninkaan puhe, Venetsian kauppias, Love actually, Amelie, Kummisedät ja LOTR.

This entry was posted in Askartelu, Dollhouse class, Huonekalut, Nukkekotikurssi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your math! :) / Harjoittele matikkaa! :) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.