Paperihattu

Löysin tänään Citymarketista kivan hellehatun. Värit ovat mitä parhaimmat ja muutenkin se oli mukavan oloinen. Tuoteseloste oli hupaisa – 100 % paperia. Ei varmaankaan kestä sadetta, mutta ei liene tarkoituskaan.

I bought this nice hat today. Quite funny, it is 100 % paper. Let’s hope that the nice weather continues.

Tänään tulleessa Modassa oli tosi upea mohairneule. Tuo on pakko syksyllä toteuttaa. Ehkä jopa tuon värisenä, vaikka punaisen ystävä yleensä olenkin.

I like this pullover very much and I am going to knit it in autumn. Even though I like red colours, maybe I knit this in the same colour as in the photo.

Salsahame tuli valmiiksi. Kuva on surkea, mutta ehkä myöhemmin otan paremman.

The skirt is ready, sorry for a bad picture.

Edit: Blogilista ei näköjään ole sitä mieltä, että olisin blogiani päivittänyt. Vaikka painan Tarkista nyt -linkkiä, hetken päästä blogilistalla ilmoitetaan, että “Ei päivittynyt”.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to Paperihattu

 1. Susa says:

  Tuota puseroa minäkin suunnittelin :)
  Ihana!

 2. Sari says:

  Susa: tuo on kyllä ihana pusero. Täytyy varmaan käydä tänään lankakaupassa… Keskeneräisiä töitä on kyllä niin paljon, että ei tuota voi ennen syksyä aloittaa. Mutta langathan voi aina ostaa valmiiksi :)

 3. Outi says:

  Paperinaru kestää kyllä vettä. Sitä vain ei saa pestä ‘voimalla’ ja se pitää kuivattaa muotoonsa.

 4. Sari says:

  Kiitos tiedosta Outi, ei sitten tarvitse ihan heti hattua ottaa pois, jos muutama pisara ripsahtaa.

  Ei tässä suurempaa jännitystä ole. Kiitos kehuista. Olisi mukavampi jatkaa keskustelua ihan nimellä :)

 5. Makepeace75 says:

  Kiva yläosa tuossa puserossa. Voisin tehdäkin, jos jaksaisin väsätä jotain noin suuritöistä. :o) Kukat jättäisin kyllä pois, taidan olla niille jotenkin allerginen.

 6. Sari says:

  Makepeace: Hih, olin juuri päivittänyt blogiani tuolla hääpostauksella ja samantien sinulta tuli kommentti. Kommentit ohjautuvat sähköpostiini, joten en heti tiennyt, että kommentoit tätä postausta…. “Kiva yläosa, mutta toteuttaisin ilman kukkia”. :)

 7. Makepeace75 says:

  *naur* Voi ei. :D Hääkuvien kukat ovat ihanat; kaunis kimppu ja hiuskukat ja aivan upea väri. :o) “Allergiani” koskee lähinnä noita neulottuja/ virkattuja kukkasia. Joku niissä tökkii.. (Kohta kuitenkin väsään niitä innoissani.)

 8. lena-lou says:

  Hi, I like the skirt you have made…nice fabric chioce :-)

 9. Typy says:

  Paperinaruhattusi on todella mainio. Paperinarun käytössä olen miettinyt vain sitä, että meneekö kädet ihan ruvelle sitä neuloessa tai virkatessa.

 10. Sari says:

  Thank you Lena-Lou! Kiitos Typy. Voisin tosiaan itsekin kokeilla tuollaista paperinaruvirkkausta – tuo hattuhan oli siis valmiina ostettu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *