Punaisia lankoja / Red yarns

Punaista samettilankaa, punaisenkirjavaa ristipistolankaa ja bambupuikot odottelivat minua tänään postilaatikossa. Paketti oli tullut San Diegosta Tuulialta. Voitin hänen blogissaan arvonnassa ja palkinto oli näin ihana. Kiitos Tuulia!

Red knitting yarns and cross stitch yarn were waiting for me with knitting needles when I came home today. I won this lovely prize in Tuulia’s blog. Thank you Tuulia!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

0 Responses to Punaisia lankoja / Red yarns

 1. Tuulia says:

  Kiva kun tuli perille :) Oliko paketti ehjä? Minusta noita DMC-lankoja nimittäin piti olla mukana useampi.. Toivottavasti eivät ole vallan kadonneet, harmi olisi jos olisivat välille jääneet!

 2. Virve says:

  Oletpa saanut mukavaa postia! Ja kiitos kehuistasi blogissa. Jalkoja kovasti polttelee päästä taas lomala Turun kaduille tallaamaan, vaan enpä vielä tiedä osunko paikalle sopivasti käsityötapaamiseen.

 3. Sari says:

  Tuulia: Oivoi – kyllä paketissa oli vain tämä yksi dmc. Paketti oli avattu ja uudelleen suljettu – ilmeisesti sieltä oli sitten tipahtanut osa langoista. Mutta ennen kuin tiesin tästä olin erittäin iloinen tästä langasta. Eli kiitos vielä kerran!

  Virve: Juu, olisi mukava nähdä taas. En ehtinytkään tänään tapaamiseen, kun on töitä kasaantunut niin valtavasti.

 4. famu says:

  Ihana paketti.-Nyt olen taas muutaman päivän kotona mökiltä “sadetta pitämässä”,pyykkiä pesemässä ym.Sinisellä kirjottu liina blogissani on jo edesmenneen tätini käsistä syntynyt jo 1930-luvun lopulla.Se täti oli toinen niistä tädeistäni,joka minutkin käsitöihin jo pikkutyttönä innosti.Lanka on meleerattua helmilankaa.

 5. Arja says:

  Sinut on haastettu blogissani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *