Onneksi ei pelkkää työntekoa / Not just work

Minusta ei olekaan kuulunut täällä vähään aikaan, kiitos työkiireiden. Mitään käsitöitä ei ole valmistunut, mutta vähän on kuitenkin edistystä tapahtunut. Toinen laguunisukka on valmis (kuva vasta, kun molemmat ovat valmiit) ja vauvan myssy valmistunee tällä viikolla. Itselleni olen tekemässä luonnonvalkoisia palmikkosukkia kirjan Socks, socks, socks – ohjeella.

I have not blogged for a while, because I have been very busy at work. I have not finished anything but I have knitted a bit, however. I am knitting a white socks for myself. The pattern is in the book “Socks, socks, socks”.

Oddcherryn blogissa oli kuva palmikkoneuleesta, joka kolahti minuun niin kovasti, että oli pakko tilata Phildarilta lehti, jossa ko. ohje on (englanninkielinen versio). Nyt pitäisi vielä miettiä, mitä lankaa tuohon käyttäisi – olen vähän harkinnut Dropsin Merinoa, sillä siinä näyttäisi olevan samat neuletiheydet kuin ohjeessa ja se kuulostaa muutenkin hyvältä. Onkos kenelläkään kokemuksia tuosta langasta?

I saw the picture of really nice pullover in the blog of Oddcherry. I realized that I have to get this pattern and so I ordered it (in English) from Phildar. Now I should just have to decide which yarn to use. Does anyone have any experience of Drops Merino

Ompelukurssilla tarkoitukseni on seuraavaksi tehdä pyjama tai samantien useampikin. Eurokankaasta ostin raidallista trikoota ja viikonloppuna löytyi Turun Jättirätistä herttaista Nalle Puh -kangasta.

On the sewing course I am sewing pajamas. I found very nice Winnie the Pooh fabric.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

0 Responses to Onneksi ei pelkkää työntekoa / Not just work

  1. möhönasu says:

    Onpa hieno pusero :) Nuo palmikot ovat ihania ja tuo puseron malli on myös kiva :)
    Minunkin pitäisi tehdä pyjama (useampikin), mutta enpä ole vielä ohjetta etsinyt…

  2. anne-mari says:

    Tuo paita on upea! Jaan odottamaan sinun versiotasi siita:) Sukasta tulee natti myos.

  3. hannaliini says:

    Todella ihana pusero!
    Mitä mieltä olet tuosta Socks, socks, socks -kirjasta? Olen jo pidempään harkinnut sen tilaamista, mutta toisaalta tiedän, että aika vähän saan kuitenkaan tehtyä noista englanninkielisistä opuksista. Luotan vaan siihen, että “sitten joskus” tulee opeteltua tuo neulomisenglantikin…

  4. Sari says:

    On se kyllä hieno pusero tosiaan. Toivottavasti minunkin tekemästäni sitten tulee kiva.

    Hannaliini: Tuossa Socks, socks, socks -kirjassa on kyllä muutama hyvä ohje, mutta mutta täytyy sanoa, että enemmän tykkään kyllä Interweaven Favorite Socks -kirjasta.

  5. famu says:

    Kiitos tossukommentistasi.Tossut ovat tosi lämpöiset ja kestävätkin, kunhan vielä pohjaan ne nahalla.- Kivan näköiset nuo valkoiset sukat.Minä tikuttelen miehelleni sukkia Garnstudion Fabelista.Olen aivan hurmaantunut tuohon ohueen ja puikoilla hyvin juoksevaan lankaan.Sitä tuli ostettua Seinäjoen käsityömessuilta ja nyt sitä on sitten yritettävä tuhota,ennenkuin haaveileekaan uusista langoista.

  6. kirsi says:

    Joko olet päättänyt mistä langasta pusero syntyy? Intsinä täällä odottelen kuulumisia :)

  7. Johanna says:

    Ihanan näköinen tuo luonn.valkoinen sukkasi! Mistä voin hankkia tuon kyseisen lehden, jossa on tuo ohje?

    Johanna P

  8. Sari says:

    Johanna:
    Kiitos. Sukka on kirjasta Socks socks socks (tekijä Rowley Elaine). Ainakin Hobboksin listoilla sitä näyttää olevan. Omani tilasin Amazonista.

  9. Johanna says:

    Joo, minä olin se joka kysyi tuosta luonn.valk sukasta. Kiitos vinkistä! pitä tuo kirja sitten hankkia pian ja opetella myös käsityöenglanti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *