Piposia / Caps

Tässä pari pipoa vuosikertalangoista (Novitan Marilyniä ja jotain Saga Mohairia (kotimainen lanka näyttää olleen)). Lankoja on vielä vaikka kuinka paljon, joten näitä pipoja syntynee vielä monta. En olisi varmaankaan tullut laittaneeksi näihin tupsua, mutta neulontatapaamisessa Tea ehdotti sitä ja tosi kivaltahan tuo näyttää. Nämä ovat muuten pipot numero 9 ja 10 tänä vuonna.

These caps are numbers 9 and 10 this year. They are knitted from very old yarns. I have still a lot of this yarn, so there will be many more caps this year. They are for charity.

Aion tänä vuonna keskittyä hyväntekeväisyysneulontaan. Tosin minulla on itselleni palmikkoneulepusero ja sukat tekeillä ja ne olisi kyllä mukava saada tämän vuoden aikana valmiiksi. Ristipistoja on myös tarkoitus tehdä – ja yksi synttärilahja onkin jo hyvässä vauhdissa.

I am going to knit a lot for charity this year. However I have a pullover and socks for myself under construction. And then I am going to stitch some cross stitch kits.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Piposia / Caps

  1. Tanja says:

    Hauskan näköinen pipo!

  2. Anonymous says:

    Toi pipo pukee sua todella hyvin! Sinuna käyttäisin sitä itse ja neuloisin lisää hyväntekeväisyyteen… Tupsu on todella upea idea ja lisää pipon pukevuutta.

  3. Sari says:

    Kiitos Tanja :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *