Ponte di Rialto

Päätin aloittaa Italian kartassa paikoista, joissa olen käynyt. Niitä ei kyllä ole vielä montaa (Venetsia, Verona, Firenze ja Gardan lähiseutu), mutta toivottavasti pikku hiljaa lisääntyvät. Nyt jätän tämän työn vähäksi aikaa rauhaan ja keskityn yhteen toiseen ristipistotyöhön.

I started stitching places where I have visited. There are not so many yet – Venice, Verona, Florence and surroundings of Garda.


Violariumissa vietettiin viime viikolla synttäreitä ja juhlan kunniaksi tilasin sieltä vähän tavaraa. Toimitus oli tuttuun Violariumimaiseen tyyliin erittäin nopea :) Tilaamistani tuotteista ainoastaan De fil en aiguille-lehden erikoisnumero “Déco – Pistelijän ateljee” oli minulle itselleni. Tosi kiva lehti olikin – sieltä tulen varmasti jotain tekemään.

Violarium had birthday last week and I ordered some nice things from there. They arrived as quikly as always. Just the De fil en aiguille special issue “Déco – Stitcher’s Atelier” is for me, other things are for my friends.

This entry was posted in Cross stitches, Italia, Italy, Matkat, Ristipistot, Traveling. Bookmark the permalink.

0 Responses to Ponte di Rialto

 1. Mari says:

  Miten suuri tuosta tulee? Yhä vaan enemmän kiinnostaa tehdä tuo joskus :)

 2. Hannaliini says:

  Enpä aiemmin edes tajunnut, että tuohon tulee lähikuviakin noista paikoista. Ihana! Siitä vaan matkaa suunnittelemaan sitä mukaa kun kohteita pistelet ;)

 3. Sari says:

  Italia-ristipisto on noin 40 cm x 35 cm kooltaan. Siinä on 24 nähtävyyttä.

 4. anne-mari says:

  Siita tulee kylla hieno kartta!

 5. Terde says:

  Moikka, en löytänyt mitään ostoslistallani olevista langoista…nyyh!Lankakeriä en ostanut kuin kolme!
  Tein sitten vielä kierroksen lelu- ja antiikkipuolellakin ja sitten olikin aika jo lähteä kotiin ;-)
  Täytyy täydentää varastoja muualla…-Terde

 6. seijap says:

  Meinasin kokonaan unohtaa. kysyit niistä KnitPicksin puikoista. En osaa ollenkaan sanoa onko siinä saumakohdassa nikkeliä. Minun ei ole sitä tarvinnut varoa joten en luonnollisesti ole kiinnittänyt huomiota. Tinttamarellissa varmaan osataan vastata. Oikein odotan, että saisin salaiset sukat valmiiksi ja saisin jotain uusille puikoille.

  Hyvää palmusunnuntain iltaa sinulle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *