Vauvan polvisukat / Socks for a baby boy

Toista viikkoa kestänyt talvilomani alkaa olla päättymässä – huomenna taas töihin. Loma oli mukava kaikin puolin, mutta erityisesti ilmat suosivat. Yksi myrskyinen päivä mahtui mukaan, muuten aurinko paistoi joka päivä. Tuli mm. kyläiltyä, siivottua ja tehtyä käsitöitä. Ristipistorintamalla synttärilahjaksi pistelemäni työ on melkein valmis. Äsken prässäsin nämä Uhoavan gnun ohjeella tehdyt supervauvan polvisukat – nämä ovat erään “Vaaka-tuttavani” vauvalle. Malli on tosi kiva – näitä täytyy tehdä lisää. Silmukoita on vähän vähemmän kuin ohjeessa, kun lankana on Wool Neliraita. Tein ensimmäisen kerran tiimalasikantapään.

I had a lovely winter holiday, but tomorrow it is time to go to work again. The weather has been really nice! I have stitched a birthday gift – it is almost ready and these socks (model is from Uhoava gnu) are for my firend’s baby. The model is very nice – I am going to knit some more.

Tilasin Tinttamarellista ihanat Knit Picksin kudinpuikot. Mielelläni olisin tilannut koko setin, mutta Tinttamarellista kerrottiin, että kaikki metalliosat puikoissa ovat nikkelöidyt. Minulla on nikkeliallergia, mutta ajattelin yksillä puikoilla kokeilla, että josko tuo nikkeliosa ei osuisi ihoon.

I ordered really nice knitting needles from Tinttamarelli. They are so beautiful.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Vauvan polvisukat / Socks for a baby boy

  1. Mel says:

    Those socks are so cute, very colourful.

  2. anne-mari says:

    Voi miten lutuiset sukat! Ihanat!

    Mina olen noita samoja puikkoja kuolannut myos, ja tilaan varmaan ne samalla kun seuraavan kerran tilaan KP:sta lankaa. Minulla on kahdet harmony sukkapuikot ja ne on kylla ihanat. Niilla on oikein nautinto neuloa. Nikkelista viela sen verran, etta olen aina ollut nikkelille arka, niin etta esim. kellossa sita ei saa olla ollenkaan, mutta olen kylla pystynyt knitpicksin nikkelipuikkoja kayttamaan. En tieda mista tuo johtuu mutta toivottavasti sinakin niita pystyt kayttamaan.

  3. Teija says:

    Ihanat, kun on ihan vauvan kokoa ja silti pohjekavennukset ja kaikki. Mukavaa alkanutta viikkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *