Olin siellä minäkin / I was there too

Lähdimme Irmelin ja Maaritin kanssa Turusta Tampereen kädentaitomessuille ja olimme sopineet treffit Marin kanssa. Kiertelimmekin koko päivän neljästään, kiitos mukavasta seurasta! Aloitimme Lennun kojulta ja sieltä löytyi ihania pieniä organzaruusukkeita, kauniinväristä Atalien lankaa ja lehtiä sekä peltirasioita. Sieltä ostin myös yhden joulukoristepakkauksen, mutta siitä sitten joskus myöhemmin lisää… Lennun kojulla tapasimme myös Minnan. Jossain vaiheessa törmäsin vielä samalta paikkakunnalta kotoisin olevaan tuttavaani – vilkutus Päiville.

Tänä vuonna ostin vain ristipistoihin liittyvää käsityötavaraa – taustakankaita, nauhoja, ruusukkeita, lehtiä ja peltirasioita, joita on tarkoitus päällystää ristipistoilla.

I was at Tampere craft fair yesterday with Irmeli, Maarit and Mari. We had a really nice day. I bought some fabrics, ribbons and magazines. It was nice to meet some blogging friends: Lennu and Minna.

Olen saanut kauniin tunnustuksen Eilalta. Kiitos! Ojennan sen taas kaikille käsityöblogeille.

I got this nice award from Eila. Thank you!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Olin siellä minäkin / I was there too

  1. Mel says:

    congrats on the award. Looks like you got some great stuff at the fair

  2. katri says:

    Ihania messuostoksia sinullakin, minä en päässyt messuille mukaan tänävuonna mutta ehkäpä ensivuonna sitten…
    Juu työnteko käy raskaaksi kun työ on itsessään fyysisesti raskasta, ja sitten vielä matkat melkeen kolmetuntia päivässä eli puolitoista tuntia yhteen suuntaan, kyllä se pistää miettimään että onko siinä mitään järkeä :(
    Kiitos kommetista ja sinun ihanat sukat Norosta aiemmassa postauksessa on todella upeat :)

  3. Mari says:

    Ihania ovat ostoksesi :).

    Kiitos seurasta, mukavaa oli!

  4. Teija says:

    Kivoja, mäkin katoin noita Tilda-kankaita …Ostin viime – vai edellisvuonna kanssa kissakangasta, vähän vastaavaa kuin sinä nyt. Tänä vuonna niin kiireesti kipitin ettei edes osunut silmiin :)

  5. Lennu says:

    Oli tosi mukava nähdä messuilla!! Kiva kun löytyi kivaa ostamista. Kiitos vielä hurjasti siitä kangasvinkistä, oli mukava kun muistit, löysin tosiaan ostettavaa sieltä sitten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *