Joulujuttuja / Christmas matters

Vaihdoimme Marin kanssa joulupaketteja ja sain Marilta ihanan runsaan paketin: Little House Needleworksin (vai oliko tämä CCN:n) koristetyyny, ommeltu sydänkoriste, kankaita, pipariliina, kahvia, karkkia ja vieläpä Little House Needleworksin ihana kahviaiheinen ristipistomalli ja siihen lankoja. Tuo malli on aivan ihana – se sopii tosi hyvin meidän keittiöön, jossa on kahviaiheita esillä muutenkin. Täytyy alkaa heti tuota pistelemään, kunhan saan Peppermint Lanen valmiiksi. Kiitos Mari ihanasta paketista!

I had a Christmas exchange with Mari. She gave me this gorgeous package: threads, fabrics, coffee, LHN’s Coffee Menu and lovely decorations she had stitched and sewn. Thank you Mari, I really like your gift.

Mari kertoi pitävänsä jouluisista sydämistä (itse asiassa se oli kyllä jo ennestäänkin tiedossa :) sekä karpalonpunaisesta väristä, joten päätin pistellä Marille koristetyynyn. Tyyny on kooltaan noin 30 cm x 30cm ja siinä on mallina DMC:n Beads Heart, johon vaihdoin langaksi karpalonpunaisen Weeks Dye Worksin Garnet-langan. Sydämen kanssa meinasi tulla pieni ongelma, kun lanka loppui kesken, mutta onneksi sain sitä nopeasti lisää. Mukaan laitoin Buckeye Scarlet-lankaa sekä suklaata Turun ihanasta suklaakaupasta.

I stitched this pillow for Mari and bought some chocolate and yarn her too.

Joulun ehkä eksoottisin lahja oli suklaapasta, jota sain työkaveriltani Tanjalta. Aurinkokuivatut tomaatit ovat suurta herkkuani ja niitä löytyi myös paketista. Kiitos Tanja!

I got really exotic pasta from my colleague Tanja. She knows that I just love sundried tomatoes, so I got them, too :) Thank you Tanja!

Kaikkien ihanien jouluruokien jälkeen “röhnötimme” sohvalla suunnilleen kuin jouluvieraamme Hupi.

After delicious Christmas dinner we lied on sofa almost like our Christmas guest Hupi.

Hyvää joulun jatkoa!
Merry Christmas!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

0 Responses to Joulujuttuja / Christmas matters

  1. Eila says:

    Ihania joululahjoja! Mukavaa joulunjatkoa!

  2. Makepeace75 says:

    Oi kun sait ihania lahjoja! Suklaapastasta saisi varmaan aikaan jonkin mielenkiintoisen jälkiruokaherkun.. Kahvi-kinuskikastiketta ja mansikoita.. :o) Hauskaa joulun jälkeistä aikaa!

  3. virve says:

    Kiitos jouluntoivotuksista! Hienoja lahjoja olet saanut. Mukavaa loppuvuotta sekä tietysti uutta sellaista sinulle!

  4. Anonymous says:

    Kiitos joulutoivotuksista! En ole ehtinyt toivottaa sinulle hyvää joulua, kun yksin sitä olen viettänyt ja kivaa minun kohdalla joulu ei ole ollut mutta onneksi joulu on nyt jo ohi ja arki palannut maan päälle! Toivotan Sinulle Parempaa Uutta Vuotta 2009 ja olkoon se käsityörikas vuosi!

    Johanna P

  5. Ninnu says:

    Upeita jouluisia juttuja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *