Ystävänpäivävaihtoja ja synttäriswappi / Valentine’s day gifts and birthday present

Varoitus, sisältää paljon kuvia :)
Warning, there are lots of photos in this post :)

Lähetin Kirsille syntymäpäivälahjan viime torstaina ja vasta eilen se oli mennyt perille. Missä mahtaa olla kuljeksinut. Mutta aivan ihanaa, että Kirsi sen lopulta sai.

Ajatuksena oli ensin sinivalkoinen paketti, mutta tuo Winter Welcome -mallin talo olikin enemmän vihertävä kuin sininen. Niinpä paketista tuli sinivihreävalkoinen. Ajattelin, että kun Kirsi on juuri muuttanut uuteen kotiin, niin tuollainen Welcome-taulu voisi olla kiva. Riikinkukkomalli on The Gift of Stitching-lehdestä – helmiä mallissa ei ollut, mutta minusta ne sopivat siihen hyvin. Tuo pellavakangas on 32 Count Belfast Linen Smokey Pearl. Kortin kirjain on Mains & Merveilles -lehden numerosta 64.

Kirsi had birthday last weekend and I sent her this package. She has just moved to a new house and I thought that Welcome -design could be nice. The peacock is from The Gift of Stitching -magazine and the card design is from Mains & Merveilles -magazine, issue 64.



Lähetin pikkutyynyjä ystäville ystävänpäivälahjaksi. Eli tyynyt olivat Sarille & Reijalle, Marille, Irmelille, Maaritille, Eilalle ja Ninnulle. Kirjaimet ja myös lammas ovat Mains & Merveilles -lehden numerosta 64.

I sent these little pillows for my friends as a Valentine’s day gift. Letters and the lamb design is from Mains & Merveilles issue 64.



Marilta sain ihanaisen neulatyynyn pif (pay it forward) lahjana. Omat piffini ovatkin vielä lähettämättä… Kiitos Mari! Tosi ihana tyyny ja nuppineulat!

Mari sent me this lovely pif (pay it forward) gift. It is really beautiful, thank you!



Ja vielä sain suloiset ystävänpäiväkortit Ninnulta ja Maaritilta. KIITOS!

And I got these lovely Valentine’s day cards from Ninnu and Maarit. Thank you!



This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Ystävänpäivävaihtoja ja synttäriswappi / Valentine’s day gifts and birthday present

  1. Matleena says:

    Kaikkea kivaa ja kaunista olet sekä itse tehnyt että saanut lahjaksi! ;)

  2. Ninnu says:

    KIITOS kovasti ihanasta pikkutyynystä! Ilahdutti kovasti.

  3. Virpi says:

    Ihanasti kaikki niin sävysävyyn tuossa lähettämässäsi vaihdossa.

  4. Eila says:

    Kauniita muistamisia olet kyllä tehnyt, onneksi olen yksi onnellinen saaja:), kiitos vielä kerran!

  5. Kirsi says:

    Kiitos vielä ihanasta lahjasta. Se oli oikein “minun näköiseni”. Tämä postin kulku on mielenkiintoista tosiaan. Ei tullut toinen ystävänpäiväswapeistakaan tänään, vaikka vaihdon postituspäivä oli 10.2. eli hyvin olisi pitänyt tiistaista ehtiä. Odotan mielenkiinnolla, koska se putkahtaa meille. Liekö minun olisi parasta käydä juttelemassa postissa, nämä kun eivät ole ensikerta-asioita. Huoh. Mutta lopussa kiitos seisoo. Pakettisi oli niin kaunis ja kiva, että sitä kannatti odotella!!

  6. Teija says:

    Aivan ihania juttuja kaikki! Oikein hyvää Ystävänpäivää!

  7. anne-mari says:

    Ihania!

    Hyvaa Ystavanpaivaa!

  8. eikku says:

    Olen huokaillut ruudun tällä puolella kaikkia näitä ihania pistelyitäsi! Minä pistelen elämäni ensimmäistä pistelyä ja tästäpä sain taas intoa jatkaa :)
    Mukavaa sunnuntaita sinulle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *