Aakkosvaihto / Abc-exchange

Siivosin vähän blogin oikean reunan linkkejä ja jotta ei tule pelkkä haamupäivitys, kirjoitan vähän jotain muutakin…

Olen ahertanut aakkosvaihdon parissa. Lähetyspäivä on maanantaina ja sainkin juuri sopivasti oman työni valmiiksi tänään. Tässä hiukan esimakua pistelystä. Tarkempi kuva tulee sitten, kun pistely on perillä saajallaan.

I am going to send my Abc-exchange on Monday (exchange site is just in Finnish). Here is a part of the stitching – I’ll post the rest of the picture after my exhange partner has received the stitching.

Edit: Huomasin, että olen saanut tunnustuksen Srinityn blogissa! Kiitos paljon!!

Palkinto jaetaan henkilölle, joita pitää tärkeinä, inspiroivina ja kannustavina itselleen. Jospas toimisin tapojeni vastaisesti ja jakaisin tämän eteenpäin! Valinta on kyllä mahdottoman vaikea, mutta tässä nyt tämänkertainen valinta:
Mari
Eila
Ninnu
Lennu
Matleena

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to Aakkosvaihto / Abc-exchange

  1. Eila says:

    Hei vaan! Sain työkaverilta tukun esitteitä, joista voisi tilata vaikkapa ristipistotöitä tai muita kirjontajuttuja, ateljee Margaretalla oli ihania juttuja. Mistä sinä yleensä tilaat vai ostatko mistä sattuu?
    Mukavaa viikonloppua!

  2. Sari says:

    Eila:
    Aika monesta paikkaa niitä tulee tilailtua. Ateljee Margaretasta olen tilannut muutamia malleja (esim. ihan ensimmäiseni), sitten Violariumista ja Kirjokkaasta. Ulkomailta tilaan mm. Casa Ceninasta, Sew and So:lta sekä 123 stitchistä. Kahdesta viimeksimainitusta olen tilannut varmaan eniten.

  3. Mari says:

    Kiitos,olipas mukavaa saada kiva tunnustus :). Laitan huomenna sähköpostia sulle, olen ollut vielä tosi kipeenä, mutta nyt tuntuu, että kyllä tää tästä alkaa paranemaan.

  4. Eila says:

    Kiitos tunnustuksesta, ilahdutti! Nappaan mukaan seuraavassa postauksessani!

  5. Matleena says:

    Voi kiitos Sari tästä tunnustuksesta! ;) Ihanaa saada tämmöinen!

  6. Ninnu says:

    Kiitokset kovasti tunnustuksesta! Kiva yllätys.

  7. famu says:

    Kiitos Sari kommenteistasi.Koneeni on ollut niin hidas,että omat kommenttini ovat jääneet vähiin.Nyt on taas tilanne hiukan parempi.-Näillä sivuillasi olisin viipynyt vaikka kuinka pitkään.Niin ihania töitä taas olet pistellyt.

  8. Lennu says:

    Voi kiitos kovasti Sari!! Kiva yllätys :) Tuo Lizzie Kate -tyyny edellisessä kirjoituksessa on tosi kiva, ihana malli! Ja voi minkä kissan löysit, aivan älyttömän suloinen!!

  9. Heippa Sari!
    Sain i-ha-nan pakettisi tänään, ja olen aivan mykistynyt!!! Laitoin myös sähköpostia sinulle, toivottavasti tuli perille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *