Anna hyvän kiertää / Pay it forward

Heinäkuussa lupasin pistellä kolmelle kommentoijalle jotakin ennen seuraavaa heinäkuuta. Tällä viikolla lähetin Vuokolle, Kirsille ja Eeva-Aulikille neulavihkot. Pistelin Vuokolle tammikuussa biscornun ja jo silloin ajattelin, että teen samaan sarjaan kuuluvan neulavihkon pif-lahjaksi. Päätin tehdä kaikille samanlaiset, mutta eriväriset neulavihkot. Malli on joku netistä löydetty ilmaismalli, mutta valitettavasti olen hukannut osoitteen, mistä malli on löytynyt. Toivottavasti vihkoille on käyttöä! Ihan kaikilta en ole saanut kuittausta vielä, mutta oletan pif-lahjojen olevan perillä.

In July I promised to stitch something before next July for three first who comment Pay it forward -posting. And this week I have posted needlebooks for Vuokko, Kirsi and Eeva-Aulikki. I don’t remember where I have found the design. I hope they like there gifts!


This entry was posted in Cross stitches, Finished 2009, Ristipistot, Valmiit 2009. Bookmark the permalink.

0 Responses to Anna hyvän kiertää / Pay it forward

  1. Eila says:

    Tuossa blogilistan suosikeiden päivityksiä lukiessani, ajattelin että eipäs ole tullut Sarilta päivitystä ja hups se olikin siinä sitten ihan kohta:)
    Nätit neulavihkot, saajat varmasti tyytyväisiä!
    Mukavaa viikonloppua, jospa tuulikin kääntyisi lämpimämmälle puolelle (täällä ainakin kylmä tuuli puhallellut).

  2. Makepeace75 says:

    Kauniita kaikki. :o)

  3. Katri says:

    Tosi nättejä!

  4. MariJ says:

    Kauniita nuo neulavihot! :)

  5. Pike says:

    Onpa kivoja – saajat varmasti tykkäävät!

  6. mustikka says:

    Kivoja vihkoja, varsinkin tuo punainen :)

  7. Eeva-Aulikki says:

    Lämmin kiitos aivan ihanasta neulavihkosta! Ihmettelen, kuinka olet voinut tehdä noin pieniä ristipistoja! Arvostan lahjaasi todella paljon! Olet niin monipuolinen käsityöläinen, että paineita lykkää…. mutta perästä kuuluu – jotakin.

  8. Vuokko says:

    Kiitos myös minun puolestani tuosta ihanasta neulavihkosta. Avatessa postia ihmettelin, että mitähän minä olen nyt unohtanut tilanneeni/osallistuneeni. Oli ihana yllätys:) Laitan kuvaa kunhan ennätän. Vaikka samassa kuvassa se biscornu ja neulavihko.

  9. famu says:

    Nämä ovat todella kätevät ja käytännölliset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *