Hyvä postipäivä / Lot’s of post today

Sain tänään Teijalta yksivärisen vaihdon paketin. Teija oli pistellyt tosi kivan JBW designsin French country cat -mallin ja viimeistellyt työn muistikirjaksi. Suunnittelin tässä, että kirjaa voisi käyttää vaikkapa ristipistotapaamisten vieraskirjana. Tuossa kissamallissa on ihania yksityiskohtia – mm. pienempiä kissakuvioita ja lintuja löytyy upotettuna tuohon malliin. Mukana oli punaisena lahjana Marimekon toilettilaukku. Kiitos Teija ihanasta paketista.

Teija sent me this lovely monochromatic exchange. She had stitched the French country cat from JBW designs and coverd a notebook with fabric. What a nice idea! The design is very nice – there are little cats and birds inside it. I also got this beautiful toilet bag. Thank you Teija!

Sitten Ninnu yllätti minut aivan totaalisesti! Ninnu kävi Brysselissä ja sain suloisen Brysselin pitsisen kirjanmerkin. Lisäksi sain kissakirjanmerkkipakkauksen. Mukana tullut korttikin oli tosi kiva. Kiitos tosi paljon!

And Ninnu surprised me totally! She had bought me this nice bookmark made of Brussels lace. And she also sent me a cat bookmark kit. The card was nice too. Thank you Ninnu!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

13 Responses to Hyvä postipäivä / Lot’s of post today

 1. Lennu says:

  Ihanaa postia olet saanut! Tosi kiva muistikirja tuo minkä Teija teki vaihdossa, tuollaisia aina tarvitsee. Hyvä idea ottaa käyttöön ristipistovieraskirjana! Ja oiiiii mitä Brysselin pitsiä, tosi kaunis kirjanmerkki ja muutenkin ihana yllätys Ninnulta :)

 2. MariJ says:

  Voi, miten mahtavia lahjoja! :)

 3. Irmeli says:

  Hienoja lahjoja olet saanut Brysselistä samoin kuin yksivärisessä vaihdossakin. Hauskoja kissamalleja kissaihmiselle :).

 4. Mari says:

  Kivoja kissoja vaikka kuinka paljon :). Tosi kivan vaihdon sait ja kirjanmerkki on todella hieno.

  Hauskaa että sait muistikirjan kun just sunnuntaina niistä puhuttiin. Jäin miettimään, että mihin kaikkeen niitä voisi käyttää ja vieraskirjahan on hyvä idea.

 5. Teija says:

  Kiva, että vaihdolle löytyy käyttöä. Taidatkin olla oikea kissaihminen!

 6. niina says:

  Onneksi olkoon, ihania lahjoja olet saanut. Varsinkin tuo kissapitsi on soma:)

 7. Ninnu says:

  Mukavaa, että pidit :).

  Aurinkoista viikonloppua!

 8. Tutto bellissimo!
  Ciaqo Elena

 9. Tutto bellissimo!
  Ciaqo Elena

 10. Tutto bellissimo!
  Ciaqo Elena

 11. Eila says:

  Tuo kissapistelytyö on kyllä aivan ihana ja Ninnun tuliainen soma (mitenkäs tämä on jäänyt minulta kommentoimatta aiemmin…:))
  Olen kyllä menettänyt jo kokonaan toivoni aurinkoisesta juhanuksesta :(, mutta kiva kuitenkin että on juhannus! Oikein mukavaa jussia sinulle ja koko perheelle!!!

 12. Pike says:

  Hyvää juhannusta sinnekin!

 13. anne-mari says:

  Oikein hyvaa juhannusta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *