Ruusukuori / Roses MA

Osallistuin Mailart Friends -listan ruusukuorivaihtoon ja tänään sain ruskean kuoren, johon on pistelty kaunis keltainen ruusu. Kuoresta ei löytynyt mitään tietoja lähettäjästä, mutta eiköhän se tässä lähipäivinä selviä. Oma kuoreni on vielä matkalla, joten siitä kuvaa sitten myöhemmmin.

I participated in Roses only MA and got this brown mailart with beautiful yellow rose today. There was any information about the sender, but I am sure I will hear it soon. Thank you!

This entry was posted in Cross stitches, Mailart, Ristipistot. Bookmark the permalink.

0 Responses to Ruusukuori / Roses MA

 1. Eila says:

  Voi kun minä aina suorastaan kadehtien ihailen noita pisteltyjä kirjekuoria. Kyllä minäkin vielä joskus tuollaisen teen!

 2. Kirsi says:

  Nätti on. Minä odottelen piakkoin saapuvaksi Summer MA-kuorta.

 3. anne-mari says:

  Kaunis. Naita kaikkia ihanuuksia, kun katselee ihmisten blogeissa niin tulee mieleen etta voisi 1) alkaa pistelemaan itsekkin pitkasta aikaa 2) osallistua naihin vaihtoihin :)

 4. Ninnu says:

  Kaunis! Nuo ristipistellyt kuoret ovat ihania. Itse en ole tehnyt vielä yhtäkään, vaikka olen jopa tilannut Violariumista kauan sitten yhden kuorimallin :-).

 5. Irmeli says:

  Voi miten paljon kaikkea kaunista ja ihanaa täällä onkaan nähtävillä. Marin lähettämä saksikoriste (jonka siis näinkin eilen ihan livenä) on suloinen ja tuo Marin saama reseptikirja on todella kaunis. Kiitos vielä eilisestä mukavasta yhdessäolosta ja lahjuksista sekä mukavaa matkaa tänään :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *