Ihania lahjoja / Lovely gifts

Irmeli ja Maarit olivat meillä torstaina kylässä ja kylläpä oli taas tosi mukava nähdä, jutella ja tehdä ristipistoja yhdessä. Sain ihania tuliaisia! Maaritilta hauskan virkatun kurpitsan (ohje Mustikan blogissa), syksyistä kangasta, Atalien lankoja ja Tralalan Demoiselle d’Halloween-mallin. Irmeliltä sain jouluisia ristipistomalleja, punaisia lankoja, pitsejä ja suloisen koristetyynyn. Irmeli on sinisen ystävä ja minä punaisen, joten Irmeli on pistellyt tuon ajatellen, että siinä olemme me. Myös taustakangas toistaa samaa teemaa. Kiitos tytöt!

We met with Irmeli and Maarit on Thursday. It was so nice to stitch together. And look what lovely gifts I got! Maarit had crocheted a nice little pumpkin and I also got fabric, threads and Demoiselle d’Halloween -design from her. And Irmeli had stitched lovely little pillow for me. She also gave some Chrstmas designs, red threads and laces! Thank you very much!

Irmeliltä / from Irmeli:

Maaritilta / from Maarit:

This entry was posted in Cross stitches, Ristipistot. Bookmark the permalink.

0 Responses to Ihania lahjoja / Lovely gifts

 1. Eila says:

  Suloisia lahjoja, tuo teidän "omakuva" etenkin:)

 2. Matleena says:

  Ihania lahjoja sait ystäviltäsi! ;) Kyllä nuo "tyttöjen" tapaamiset ovat mukavia.

 3. Teija says:

  Oi kuinka ihania lahjoja olet saanut.

 4. MariJ says:

  Ihana tuo pistelty tyyny! :)

 5. Irmeli says:

  Kiitokset itsellesi, oli tosi kiva ilta. Ah, huomenna saan jo viimein avata antamasi pussukan, kyllä jännittää :).

 6. Mari says:

  Voin kuinka ihania tulaisia!Niin kaunis tuo tyynyn taustakangaskin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *