Pikkujoululahja / Advent gift

Olipa mukava viikonloppu – olin Helsingissä sukuloimassa ja ristipistotapaamisessa. Niina järjesti pääkaupunkiseudun pikkujoulutapaamisen. Oli tosi mukavaa ja hauska tutustua blogiystäviin. Paikalla oli vain Johanna, Niina ja minä. Mukavaa olisi ollut tutustua muihinkin pääkaupunkiseudun pistelijöihin, mutta erinäisten sairastumisten ja muiden sattumusten takia ei meitä sitten enempää ollut tällä kertaa. Mutta täytyy mennä uudestaan taas joskus :) Niina oli tehnyt Johannalle ja minulle pikkujouluyllätyspaketit. Paketista löytyi karkkia, kivoja kankaita ja mitä suloisin pieni joulukoriste. Tulitikku on kuvassa mittasuhteena. Kiitos Niina!

I visited Niina and Johanna in Helsinki. Niina had stitched me this lovely little Christmas ornament. What a cutie :) I also got some sweets and fabrics. Thank you Niina.

 

 

 

This entry was posted in Cross stitches, Ristipistot. Bookmark the permalink.

2 Responses to Pikkujoululahja / Advent gift

  1. Edit says:

    So small! It is a nice ornament :)

  2. Kiva, että joululauluvaihto kelpasi :)! En muistaakseni ollutkaan laittanut sinulle mitään ennen? Joten ainahan se on vähän jännää, että miten onnistuu… (Varsinkin, kun kävin etukäteen kurkkimassa, että sinulla on täällä vaikka mitä hienouksia!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *