Synttärijuttuja, osa 2 / Birthday presents, part 2

Belgiassa asusteleva Anna oli siis toinen synttäriswappiparini. Sain Annalta Mani di fata-lehden (italiankielinen lehti, jee) ja Cross Stitch Card Shop -lehden, joka on suosikkini englantilaisista lehdistä. Lisäksi sain Needlepoint Silk -lankoja ja The Gentle Artsin lankaa ihanissa punaisissa sävyissä. Ja vielä paljon suklaata (mutta sitä ei enää ole niin paljon jäljellä)… Erityisen mukava juttu oli, että Anna kävi henkilökohtaisesti tuomassa paketin. Olipa kiva tavata! Kiitos Anna!

My another birthday swap was from Anna. I got two cross stitch magazines (Mani di fata and Cross Stitch Card Shop). I also got some chocolates and silk yarns in nice red colors. Especially nice was to meet Anna – she gave the gift to me, because she was visiting Turku this week. Thank you Anna!

 

 

Kiitos mukavista kommenteista, joita olette taas viime aikoina blogiini jättäneet ja onnitteluista!

Thank you for the nice comments that you have left me lately.

This entry was posted in Cross stitches, Ristipistot. Bookmark the permalink.

0 Responses to Synttärijuttuja, osa 2 / Birthday presents, part 2

  1. Annette B says:

    Lovely birthday present

  2. Katri says:

    Voi kuinka ihania lahjoja saitkaan! Myöhästyneet synttärionnittelut!

  3. katri says:

    Ihanan paketin olet saanut :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *