Taas tavattiin / Saturday stitching

Tänään oli taas ristipistotapaaminen ja tällä kertaa minä toimin emäntänä. Kylläpä oli mukavaa jutella ja tehdä käsitöitä samanhenkisten kanssa! Aika kului ihan siivillä. Meitä oli paikalla viisi – kolme Turun seudulta ja kaksi Porin seudulta. Paljon riitti ihmeteltävää ja ihasteltavaa. Ja kiinalaisen ruoka oli hyvää ja palvelu huippunopeaa :)

We had our local cross stitch meeting today and this time it was at my home. It was so nice to stitch and talk with stitching friends! We ordered Chinese food and it was so good.

Tässä ihastuttavia tuliaisia, joita sain. On kankaita, nauhoja, teetä, lautasliinoja jne… Maarit oli virkannut ihastuttavan korin. Kiitos!

I got lovely gifts – fabrics, ribbons, designs, tea etc. And Maarit had crocheted nice basket. Thank you!

 

 

Viimeistelin tämän biscornun ja annan sen maanantaina ompelukurssin vetäjälle kiitokseksi kuluneesta vuodesta. Koko kuvat laitan vasta myöhemmmin, koska keväisen-kesäiseen biscornuvaihtoon on tekeillä hyvin samantapainen biscornu.

I finished this little biscornu. It is for my sewing teacher. I publish the whole photo later because I will make another one for an biscornu exchange.

 

 

Niin ja KIITOS Italia-ristipistelyn kommenteista. Joku kyseli, mihin sen aion laittaa ja luulenpa, että se tulee keittiön seinälle.

And THANK YOU for your nice comments about my Italy cross stitch.

This entry was posted in Cross stitches, Ristipistot. Bookmark the permalink.

0 Responses to Taas tavattiin / Saturday stitching

 1. Katri says:

  Oi, tapaamiset ovat aina niin mukavia! Kuulostaa tosi kivalta päivältä!

 2. Virpi says:

  Teillä oli varmaan tosi kivaa. hienoja tuliaisiakin sait1 Jospa me Niinan kans sitte ens kerralla lähdettäis täältä sinne Turkuun päin. Nyt meni menot ristiin eikä ihan yksikseen viitsi lähteä ajelemaan. Italian-kartta on muutn mahatava, onnittelut ison työn valmistumisesta!

 3. Mari says:

  Kiitos seurasta ja inspiraatiosta mukana olleille, kivaa oli, niin kuin aina :).

  Niin ihana tuo virkattu kori ja kaikki muutkin :)

 4. katri says:

  Ihania lahjuksia olet saanut!

 5. Mäkin sain perhosbiscornun, jee :)! Kiitos ihanasta, kesäisestä pistelystä!!! – Ja lisukkeitakin olit, mokoma, mukaan laittanut; ne matsasivat kyllä täydellisesti biscornun kanssa, väreiltään ja kuvioiltaan. Sydämellinen, aurinkoinen ja perhosenkeveä kiitos <3!
  Päivittelen lähetyksen blogiini ja pistelijöiden blogiin tässä illan mittaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *