Salvia / Sage

Pistelin tämän pienen Salvia-tyynyn katsellessani Victorian ja Danielin ihania häitä. Viimeistelyn tein tänään. Aioin aluksi tehdä tästä pinkeepin, mutta koristetyyny tästä nyt sitten tulikin. Tämä jää koristamaan omaa keittiötä.

I stitched this little sage pillow when watching the wedding of Sweden’s Crown Princess Victoria and Prince Daniel. This will be a decoration for my own kitchen.

 

 

 

Laitan tähän vielä kuvan Tuulalle lähettämästäni paketista (sisältöä edellisessä viestissä). Mielestäni tuo pistelyaiheinen lahjapaperi on niin hauskan näköistä. Firenzessä oli vaikka kuinka ihania lahjapapereita – harmittaa, etten ostanut enempää (ostin kolmea erilaista).

Here is a photo of the package that I sent to Tuula (the contents of the package is in the previous posting). There were so nice giftwrappings in Firenze – oh why did I not buy more…

 

 

This entry was posted in Cross stitches, Finished 2010, Ristipistot, Valmiit 2010. Bookmark the permalink.

10 Responses to Salvia / Sage

  1. Katri says:

    Tosi nätti salvia-koriste ja oi kuinka ihanaa lahjapaperia! Mietin, että miksi en tuollaiseen ole törmännyt, mutta selvisihän se. Täytyisikin lähteä Firenzessä käymään :-)

  2. Ninnu says:

    Kaunis tyyny! ..häät toivat hyvän mielen useammaksi päiväksi.. :)

    Lahjapaperi on tosi kiva! :)

  3. Edit says:

    What a lovely little pillow. And the pot is great :) I also love the wrapping of the present :)

    About the photos on my blog, yes, it is Finland :) Those photos were taken around Jyvaskyla, 5-7 years ago. I really loved the holidays there.

  4. Lumiruusu says:

    Salvia on niin hyvän tuoksuista ja kauniit lehdet siinä-ihan kuin Sinun pistelyssäkin.
    Tykkäään tuosta viimeistelysyä,ihanan raikaaat värit.
    Mistä tuo kiva malli on?

    Lahjapaperi on ihan yli sööttiä-pitäis tosiaan lähteä Italiaan shoppilemaan :D

  5. MariJ says:

    Ihana koriste, mutta onpas tuo käärepaperi vallan hauskannäköistä! :D

  6. Irmeli says:

    Ihana salviatyyny ruukkuineen, kiva toteutus :). Lahjapaperi on tosiaan iloisen värikäs ja tuollaiseen onkin hauska paketoida käsityölahjoja.

  7. Irma says:

    Kaunis tyyny!:) Nopeastipa olet saanut sen tehtyä!
    Vitsi kun täältäkin sais noin hauskaa lahjapaperia!
    Hyvää juhannusta!:)

  8. Eila says:

    Kaunis tyyny keittiötä koristamaan!
    Itsekin olen monesti harmitellut jälkeenpäin että miksen ostanutkaan jotain enemmän… No, järki on toisaalta hyvä olla mukana ostoksilla:)

  9. Voi että, kun on ihana tuo salvia-tyyny, ja taustakangaskin ihan nappiin; mausteiset tuoksut voi melkein tuntea, kun tuota kokonaisuutta katselee!

    Ja totta on, että on kyllä kaunista ja erikoista lahjapaperia! Minä en ole paljoa matkustellut, mutta nuorempana, ennen lasten syntymistä, poikettiin kyllä mm. Firenzessäkin. Enpä vain silloin hoksannut käydä puodeissa ollenkaan, museoita vain pikaisesti läpi juoksentelimme. (Ja minulle jäi koko kaupungista vain hirmuisen sekava olo; kauheasti turisteja samaan aikaan tien päällä!)
    – Samaa olen kyllä jälkeenpäin harmitellut muistakin reissuistani, että silloin parikymppisenä en vielä ymmärtänyt bongailla käsityöjuttuja ollenkaan (hmm, ehkä niihin ei silloin olisi ollut varaakaan; taisivat itse matkat niellä kaikki silloiset varannot…)

  10. Kirsi says:

    Ihania juttuja olet tehnyt. Mutta lähinnä innostuin kommentoimaan tuosta lahjapaperista. Sehän on ihan uskomaton! Olisipa Suomessakin tuollaisia tarjolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *