Kotimaan matkailua / Travelling in Finland

Työpaikallani on mökki Tahkolla ja vuokrasimme sitä viikoksi. Mökki oli oikein mukava ja hyvin varusteltu. Kiertelimme Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maisemissa – aikaisemmin ei ole tullutkaan käytyä siellä päin. Tosi kauniita maisemia siellä on ja leppoisa tunnelma. Ilmatkin suosivat.

We had a cottage in East Finland for a week. We visited some eastern towns like Kuopio, Nurmes and Iisalmi. The sceneries were nice and the weather was good.

 Tahko Koli
Bomba
Kuopio ja Puijon torni :)

 

Matkan kohokohta oli Eilan luona vierailu. Oli tosi tosi kiva nähdä “blogiystävää”, jonka kanssa on pidetty yhteyttä jo useamman vuoden ajan sähköpostien ja blogikommenttien kautta. Juttua riitti ja lämmin oli :) Kiva, että saatiin tapaaminen järjestymään! Toivottavasti tavataan toistekin. Sain Eilalta läksiäislahjaksi kivan kylpyammekoristeen, pyyheliinan ja saippuan. Tosi kiva paketti – pääsevät koristamaan kylpyhuonetta.

The best part of the trip was the meeting with a stitching friend Eila. Let’s hope that we can meet again some day. I got this nice gift from Eila.

 


 

This entry was posted in Cross stitches, Matkat, Ristipistot, Traveling. Bookmark the permalink.

10 Responses to Kotimaan matkailua / Travelling in Finland

 1. Eila says:

  Olipas teillä kivannäköinen lomamökki ja kyllä Kolin maisemat on upeat! Paljon sitä viikossa ennättää nähdä paikkoja, kun on hyvä "tukikohta".
  Oli se vaan mukava että tavattiin!
  Otimme vinkistä vaarin ja katsastimme josko Albertinkadulta löytyisi Trenta-pizzeria. Ei kyllä osunut meidän silmiin, mutta A.kadun ja Bulevardin kulmauksessa oli tosi kiva italialaisravintola Dennis, siinä kävimme molempina iltoina syömässä (mitä sitä hyvää vaihtamaan…), jälkiruuat jäi kyllä maistamatta, ei mahtunut vatsaan! Oisko tuo tullut sitten sen Trentan tilalle????

 2. Mari says:

  Kaunista! Paljon ehditte näkemään, Suomessa on niin kivoja paikkoja koluttavana.

  Ihanaa, että näitte Eilan kanssa.

  Italiapostia on tulossa sinnepäin alkuviikosta, jotenkin tuo viime viikko hurahti niin,etten ehtinyt edes postissa käymään :)

 3. Virpi says:

  Olipas kotoisan näköisiä maisemia =)

 4. Sari says:

  Kyllä se Trenta varmaan edelleen olemassa on, mutta sitä ei ehkä niin hyvin huomaa. Se on Sokos hotel Albertin yhteydessä oleva ravintola. Ei oikeastaan pizzeria, mutta kyllä sieltä pizzaakin saa. Mut kiva, että löysitte hyvän paikan :)

 5. Sari says:

  Taitaa sittenkin olla Trenta kadonnut ja tilalle tullut Papa Albert. Siellä on aika sama ruokalista kuin Trentassa aikaisemmin, joten ilmeisesti lähinnä nimenvaihdoksesta on kysymys.

 6. Edit says:

  Looks like you had a great holiday, the photos are really beautiful. I really hope that one day I can visit Finland again :)

 7. Lennu says:

  Kivoja matkakuvia! Tuo kolkka Suomea on minullekin varmaan tuntemattomin, vaikka olen siellä hetken vauvana asunutkin :)

  Ihana tuo teidän Italiavaihto, molemmat pistelyt tosi kauniita! Syyspiristyskin näyttää tosi mukavalta, kiva seurata näitä blogeissa. Tosi kauniit muistikirjat olet saanut ja hienon vaihdon pistelit Ihanassa kesässä :) Aurinkoista sunnuntaita!

 8. Irma says:

  Mukavan kuulonen ja näkönen reissu sulla! Tuttuja oli maisemat, on vaan tosi kauan siitä kun noissa Kolin maisemissa on viimeksi käynyt.
  Mukavaa viikon jatkoa!

 9. Ninnu says:

  Ihana kuva sinusta & Eilasta myös täällä :-) ja suloisen lahjan sait Eilalta. Olen lomaillut Tahkon ja Kolin maisemissa n. 25 vuotta sitten, kun vanhempani vuokrasivat parina kesänä mökin sieltä päin. Pääsin kuviesi kautta virtuaalinostalgiamatkalle :-).

 10. Oh, kauniita lomakuvia, jylhät maisemat!
  Onpas hauska, pieni kylpyamme! (Sopis hyvin nukkekotiin varmaan kans…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *