Syyspiristys / Post from secret friend

Tulin kotiin töistä ja totesin, että tänään ei ole tullut mitään postia. Sitten menin italian tunnille ja sieltä palattuani löytyikin iso kasa postia eteisestä. Yleensä meille tulee posti puolen päivän aikoihin, joten nyt oli kyllä postinkantaja myöhään liikkeellä. Suurin osa postista oli mainoksia, mutta mukana oli myös mystinen paketti Casa Ceninasta. Mietin, etten ole mielestäni tilannut mitään ja avasin paketin. Siellä oli aivan ihastuttava Kitty Cat Row -malli ja jouluisia DMC:n malleja. Mukana ei ollut mitään viestiä, mutta vähän arvelen, että salainen syyspiristäjä on tässä asialla. Aikaisemmin vihjailtiin, että paketissa olleet langat sopivat erääseen tiettyyn malliin. Ja nehän sopivat tähän :) Kiitos siis salaiselle ystävälleni! Tämä on todella ihana malli ja se tulee olemaan mukana yhtenä 15 aloituksesta tammikuussa. Joulumalleja tarvitaan aina ja nuo ovat mukavan pieniä vaikkapa kortteihin pisteltäviksi.

When I came home, the package from Casa Cenina was waiting for me. I don’t remember ordering anything, so… what could it be. There was a lovely Kitty Cat Row from my wish list and some Christmas designs from DMC. There was no message in the package but I think that my secret friend has ordered these for me. Thank you, I really like this and this will be one of 15 designs that I start to stich on Januray. And Christmas designs are just perfect for cards.

 

This entry was posted in Cross stitches, Ristipistot, Syyspiristys 2010. Bookmark the permalink.

8 Responses to Syyspiristys / Post from secret friend

 1. Anonymous says:

  Haa, oikein meni! :) Kissoja siis ensi vuonna pistelet…

 2. Eila says:

  Voi miten mukava yllätyspaketti!
  Minäkin sitten ilmoittauduin hassutukseen, uskoisin että saan haalittua materiaalit tuohon mennessä:)

 3. Lumiruusu says:

  Voi mitä kisuja koko pitkä rivi!
  Joulumalleja ei koskaan voi olla liikaa,ainakin mä tunnun keräävän niitä aina vaan,tip,tap.. :)

 4. Onpa kivoja malleja.

 5. Irma says:

  Ihanan paketin sait! Kissataulu näyttää ihastuttavalta!

 6. Edit says:

  What a great surprise to find in your mailbox! :)

 7. Irmeli says:

  Kivan paketin sait :). Minäkin sitten haksahdin hassuttelemaan. Saas kattoo, miten mielenrauha säilyy, kun on yhtäaikaa niin monta keskeneräistä, se ihan uutta nimittäin minulle.

 8. Mari says:

  Kiva piristys! Ihana malli tuo Kittycat row, sitä vaan sitten alkuvuodesta pistelemään.

  Huomenna tulee sähköpostia, lupaan :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *