Messusaalis / Shoppings

Lauantaina menimme Tampereen messuille. Kiertelin siellä Irmelin kanssa ja kävimme kahvilla Kirsin ja Katrin sekä Katrin äidin kanssa. Oli tosi kiva nähdä! Ja kolmen aikaan oli vielä sovittu treffit vanhan kämppäkaverini Ninan kanssa. Asuimme samassa soluasunnossa opiskelun alkuaikoina. Kiva oli nähdä Ninaa ja äitiänsä pitkästä pitkästä aikaa! Olin ottanut kameran mukaan, että voin ottaa vähän valokuvia messuilla, mutta enhän minä sitten muistanutkaan. Mukavaa oli – kiitos Irmeli messuseurasta!

Ostoksia kertyi ihan mukavasti. Olin tilannut Violariumista etukäteen paketin, jossa oli joululehti, muutama DMC:n lanka ja suloiset pitsisakset. Violariumin kojulta tarttui vielä mukaani Creation Point de Croixin uusin lehti ja pari mallia, jotka eivät ole tässä kuvassa, koska ovat menossa lahjaksi… Valkoisia helmiä oli ostoslistallani ja niitä onneksi löytyi Helmimeren pisteestä. Helmiä oli kaksi pussia yhden hinnalla, joten otin vielä pussillisen punaisiakin helmiä. Suloiseen amigurumikirjaan törmäsin Mäkelän myyntipisteessä ja DMC:n pikkuvihkoset maksoivat euron Käsityökorin kojulla. Niin ja ostin toisen paketin kudinpuikkoja, kun olisi kiva tehdä kahta sukkaa rinnakkain. Kuvassa muovipakkaukset kiiltelevät vähän ilkeästi.

On Saturday I visited Tampere craft trade show with Irmeli. We also met Kirsi and Katri with her mother. It was so nice to meet them. And I also met my old room mate – we lived together when we started our studies. It was nice to see her too! I should have taken some photos there but I didn’t remember.

I made some nice shoppings – for instance Magazines and scissors from Violarium, beads from Helmimeri, Amigurumi book from Mäkelä and knitting needles from Titityy.

 

 

Messujen jälkeen menimme Nokian kylpylään mieheni kanssa. Söimme hyvää ruokaa ja kävimme kylpyläosastolla polskuttelemassa. Oli mukavaa, mutta ihmisiä oli liikkeellä ihan liikaa – todella täyttä oli kylpyläosastolla ja aamiaisella.

After the Craft trade show we went to Spa Hotel Rantasipi Eden. It was nice to swim there and we ate soooo much good food.

Tänään sitten kotiuduimme ja vielä olisi tarkoitus mennä katsomaan Harry Potteria eli todella vauhdikas viikonloppu tällä kertaa :)

Today we came back home and we should still go to watch Harry Potter at cinema. So, it has been a very busy weekend this time.

This entry was posted in Cross stitches, Ristipistot. Bookmark the permalink.

0 Responses to Messusaalis / Shoppings

  1. Eila says:

    Äh, ihan kateeksi käypi:) Olisi ollut niin kiva päästä etenkin Violariumin kojulle, mutta onneksi on se rp-viikonloppu tulevaisuudessa!
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

  2. Mari says:

    Ihanat ostokset, kiva kun laitoit kuvia. Kiva kuulla,että oli hyvä reissu.

  3. Lumiruusu says:

    Pitsisakset on aivan hurmaavat,ne ovat niin hillityn tyylikkäät.
    Mietin kauan valintaani ja päädyin sitten kumminkin niihin enkelisaksiini.

    Tuossa ranskalaisessa rp-lehdessä
    oli paljon ihanaa pisteltävää,
    sellaisen yksivärisen linnun haluaisin vielä pistellä joulukuuseen..

  4. Irma says:

    Kivoja ostoksia on sinullekin tarttunut mukaan! Tutun näköinen lehti siellä joukossa. Minäkin kävin Violariumin osastolla pari ostosta tekemässä.
    Mukavan kuuloinen reissu ja viikonloppu teillä!
    Hyvää viikon jatkoa!

  5. Irmeli says:

    Juu, kiitos seurasta kivaa oli. Illalla oli mukava vielä hypistellä ostoksia ja sormia olisi niin syyhyttänyt aloittaa sen kranssin kutominen. Pitää tänään mennä metsästämään niitä puikkoja kaupasta.

  6. Katri says:

    Kiva saalis sinullakin :-) Minua vähän kaduttaa etten poikennut selaamassa niitä euron malleja… mutta vain vähän :-)

  7. Ihania ostoksia. Tuo amigrumi kirja pitäisi saalistaa jostain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *