Joulukorttipussukka / Holder for Christmas cards

Eilen tosiaan oli viimeistelypäivä ja sain vielä illalla valmiiksi joulukorttipussukan. Tästä olen sikäli ylpeä, että ideoin sen ihan itse. Ompelin kaksi pahvia kankaiden sisälle, sitten yhdistin palaset alareunasta toisiinsa. Sivulta palaset ovat kiinni toisissaan vain rusetin avulla – riippuen korttien määrästä, kiinnitystä voi säätää. Pistelynä tässä on siis vuonna 2007 Salaisessa ristipistoystävässä Annalta saamani pistely. Nyt sitten vain joulukortteja odottelemaan :)

I made this holder for Christmas cards. I have not stitched this little mouse myself – I got it from Anna some years ago. Now I am just waiting for Christmas cards :)

 


Näin Shayn blogissa maailman kauneimman mallin. Nyt odottelen meren takaa omaa Winter Box- malliani. Aloitan sen sitten ristipistohassutuksessa :)

 

I saw the most beautiful design in Shay’s blog. Now I am waiting for my own Winter box and I am going to start it on January.

This entry was posted in Cross stitches, Finished 2010, Ristipistot, Valmiit 2010. Bookmark the permalink.

7 Responses to Joulukorttipussukka / Holder for Christmas cards

 1. Mari says:

  Hienosti ideoitu, kohta ne joulukortit jo alkaakin kulkemaan.

  Siis niin ihana tuo malli jonka tilasit, ihan huippu.

 2. Upea pussukka. Tuo malli on aivan ihana.

 3. Maajo says:

  Toihan onkin hyvä toteutus! :) Olen itsekin joskus ajatellut tekeväni joulukorttipussukan, mutten ole vielä sen enempää asialle suonut aikaa. Ehkä jonain vuonna. :D

 4. Lumiruusu says:

  Voi kun kiva idea!
  Ja toteutus vasta loistava onkin ,enpä olis ite ikinä keksinyt…
  Tom-hiiri varmasti tykkää katsella kauniita joulukortteja :)

  Mä oon kai vähä lapsellinen mutta joku mua edelleenkin viehättää myös näissä Country Companions,For Ever Friends ja Tatty Teddy-malleissakin.
  Puhumattakaan Margaret Sherryn ihanista hiukan ..hmmm tukevahkoista kissoista!

 5. Matleena says:

  On tosi kiva pussukka joulukorteille! Ja tuo pistely kruunaa sen! :) Muutenkin täältä löytyi kaikenlaista ihanaa, kun selailin nuo kaikki ennennäkemättömät postaukset tuttuihin asti. Pistely on minustakin tosi kivaa ja olen sitä harrastanutkin josksu muinoin , mutta nykyään nuo neulejutut vievät voiton. Mutta ehkä joskus keikahtaa topisin päin. ;)

 6. Marja says:

  Ihana pussukka :)

 7. Anna Belgiasta says:

  jeeee, hyvä että hiirelle tuli käyttöä:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *