Lahjuksia / Gifts

Maarit ja Soile pistäytyivät pistelemässä meillä tänään. Ja voi että mitä ihanuuksia he toivat mukanaan. Maarit oli tehnyt paperinarusta ihanan valokranssin ja Soilelta oli pannunalunen ja pirteä kestomuovikassi. Kiitos paljon!

Maarit and Soile visited me and look what I got from them.

 


 

Tässä vielä heiltä joulukortit. Enkelikortti on Soilen tekemä ja ristipistokortti Maaritin.

And here are Christmas cards from Soile and Maarit. Angel is from Soile.

 

 

Istuskelimme olohuoneessa ja ovikello soi. Menin avaamaan ja siellä postipoika toi pakettia. Meillä riitti naurua pitkäksi aikaa, kun sieltä tuli joulupaketti Maaritilta :D Ei ollut ihan kuulemma tarkoitus, että se tulee samana päivänä postitse, kun hän on itse täällä.

Paketissa oli vaikka mitä ihanaa: monta sydänkoristetta, Tiramisu-kahvia ja Budapestin tuliaisina unkarilainen ristipistolehti (jossa on oikein kivoja malleja). Kiitos Maarit!

We were sitting in the living room and the door bell chimed. There was a postman gave me a package and it was from Maarit. How funny :D

The package was just wonderful – four hearts, a magazine from Budapest and Tiramisu coffee. Thank you Maarit.

 



 

This entry was posted in Cross stitches, Ristipistot. Bookmark the permalink.

2 Responses to Lahjuksia / Gifts

  1. Mari says:

    Ihania lahjoja! Tosi kaunis tuo valokranssi ja sydämet vaan on aina niin kauniita. Virkattu sydän näyttää erityisen ihanalta.

  2. Eila says:

    Monenlaista kivaa tuliaislahjaa ja kauniit käsintehdyt kortit. Minä en ole tehnyt moneen jouluun kortteja, se on niin aikaa vievää että pitää siitä tinkiä:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *