Ristipistohassutus 7/15 – Crazy January Challenge 7/15

Winter box oli tänään vuorossa. Elikkä tämä on kolmiosaisen Winter box -sarjan laatikon kansi. Olen tähän asti pistellyt aina ilman ompelukehystä, mutta tässä mallissa kehystä erityisesti suositeltiin, jottei kangas alkaisi vetää, joten ostin sellaisen. Vähän hankalalta sen kanssa pistely tuntuu, mutta ehkä se tästä lähtee sujumaan.

I stitched Winter Box today. This is a top of lid. I have not used roller frame before but it wast recommended to use in this design, so I bought it. I stitch faster without the frame, but maybe I’ll learn to use it.

This entry was posted in Crazy January Challenge 2011, Cross stitches, Ristipistohassutus 2011, Ristipistot. Bookmark the permalink.

6 Responses to Ristipistohassutus 7/15 – Crazy January Challenge 7/15

  1. Lumiruusu says:

    Ruusun-nupulta tuo minusta näyttää-varmasti tuosta tulee kaunis!
    Hienoja erikoispistojakin…oot kyllä taitava :)

  2. Onpa kaunis ruusunnuppu.

  3. Lennu says:

    Kauniilta näyttää!

    Kehysasia on kyllä niin makukysymys. Minä en osaa pistellä mitään ilman, ainostaan jos teen jotain niin pikkuruista työtä (biscornua tms.), jota ei saa kehyksiin kiinni. Pistelen paljon nopeammin kehyksen kanssa kuin ilman, tuntuu että ilman kehystä se ylimääräinen kangas on koko ajan haittana pyörimässä :) Tsemppiä kehyksen kanssa pistelyyn!

  4. Marja says:

    Tuostahan tulee todella upea. Piti oikein käydä kuikuilemassa lopputulosta ja oli kupsahtaa tuolilta alas, sen verran hieno loota.

  5. Srinity says:

    Aivan upealta näyttää jo nyt. Valmiina varmaan ihan mahottoman hieno.

  6. Voi että tästä tulee upea!

    Kiitokset ihanasta synttärivaihtopaketista! Kaikki oli erittäin kaunista ja mieluista, ja apina-aihe oli tosi kiva löytö fanitusteni joukosta, sitä onkin vähemmän tullut!

    Laitoin blogiini (jonniinmoisia, en ole kovin taitava kuvaaja) kuvia ja kiitoksia :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *