Ristipistohassutus 10/15 – Crazy January Challenge 10/15

Tässä tämänastinen ennätys vähäisimmästä aloituksesta. Winter boxin neulatyyny on tulossa tästä. Täytyy tunnustaa, että hiukan alkaa olla aloitusangstia – tekisi mieli tehdä jotakin valmiiksi ja itse asiassa Frappuccinoa olen saanut aika mukavasti eteenpäin.

Here is the start of pincushion (Winter box). I would like to stitch works that I have already started… Actually Frappuccino is quite soon ready.

This entry was posted in Crazy January Challenge 2011, Cross stitches, Ristipistohassutus 2011, Ristipistot. Bookmark the permalink.

4 Responses to Ristipistohassutus 10/15 – Crazy January Challenge 10/15

  1. Heidi says:

    Mulla sama juttu:( tekisi mieli tehdä noita aikaisemmin aloitettuja vaan..

  2. Irmeli says:

    Iloisen veikeä tuo pussukka, jonka teit Outille. Kivoilla hassutöillä olet myös jatkanut. Vähän minuakin ahdistaa jo tuo uusien aloittaminen joka päivä, mutta loppu sentään jo häämöttää:). Tsemppiä loppurutistukseen! Ensi viikolla sitten taas jo tavataankin :).

  3. Marja says:

    Mulla tahtoo pistelyaika loppua ja toisaalta silmät kaipaisi lepoa. Ei vielä tee tuskaa aloittaa uusia ja tänäänkin aloitin ihan aamulla.

  4. Maajo says:

    Mua alkaa ahdistamaan työasiat, kun kuukauden päästä pitäisi olla tilintarkastus enkä ole vielä varsinaisesti edes aloittanut tilinpäätöstä (töitä on kaiken lisäksi enemmän kuin vuosi sitten kun sain "ilokseni" täksi vuodeksi myös pääkirjanpitäjän tehtävät). Sillä voi olla vaikutusta myös tähän hassutukseen. Aloitukset kuitenkin hoidan (enää neljä!), mutta sen jälkeen on tiedossa käsitöiden osalta mahdollisesti pitempikin tauko. Ensin hassutus-aloitukset ja sitten vasta työasiat, eiks niin!? ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *