Sydän / Heart

Minä ja 16 muuta pistelijää osallistuimme lohtupeiton tekemiseen ristipistoystävälle. Kirsi tässä teki suurimman työn ja kokosi peiton kasaan. Toivottavasti peitto vähän lohduttaa. Tässä kuva minun palasestani. Kuva peitosta on adoptoitu Kirsin blogista.

I and 16 fellow stitchers made a quilt for a stitching friend. Kirsi made a great work and sewed the pieces together. Here is my part of stitching. The photo of whole quilt is “adopted” from Kirsi’s blog.

 


This entry was posted in Cross stitches, Finished 2011, Ristipistot, Valmiit 2011. Bookmark the permalink.

8 Responses to Sydän / Heart

  1. Lumiruusu says:

    Voi miten kaunis sydän,
    tyylikäs väri yhdistelmä tuo val.sin + pellava!

    Varmasti peitto kertoi välittämisestä ja ystävyydestä ! :)

  2. Eila says:

    Kauniin sydämen teit, minulta unohtui kuvaaminen.
    On tuo kahvikuppi tuolla alhaalla kyllä erittäin herkullisen näköinen. Olisi tosi kiva pistellä nuo kupit joskus…se runsaudenpula!

  3. Edit says:

    That quilt is just beautiful! I like the heart you stitched and all the other squares are great, too. I am sure your friend was very happy.

  4. Irmeli says:

    Kauniin sydämen pistelit Pikelle. Ihana tulee myös tuosta kahvitaulusta ja on hieno lisä keittiön seinällesi sinne upeiden muiden taulujen seuraksi. Kiitos myös eilisestä seurasta, kivaa oli kuten aina :).

  5. Kaunis on sinunkin pistelemäsi sydän, kuten koko peitto. En olisi itse asiassa osannut odottaakaan, että siitä tulee niin hieno kokonaisuus. Oli hyvät, hillityt värit käytössä.

  6. Maria says:

    Lohtupeitto on todella kaunis ele ystävälle. Olet tehnyt ihanan sydämen. Kivoja malleja sinulla noissa hassutuksissa! Ja ihania värejä! Saanko kysyä, mistä ostat noita Belfast-pellavakankaita? Pistelyiloa Ja kauniita talven päiviä!

  7. Onpas kaunis ja herkkä työ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *