Lähikuvia / Close-ups

Lumiruusu kyseli, minkämallisista palasista Winter box -neulatyyny on koottu. Kaksi melkein ympyrän muotoista palasta ommellaan yhteen ja sitten kieputetaan lanka neljästä kohtaa ympärille sekä kiristetään keskeltä napilla. Eli eivät ole alunperin kukkasen mallisia palaset, mutta koottuna neulatyyny muistuttaa kukkaa. Mielestäni ei ollut vaikea koota, aika samaan tapaan kootaan kuin biscornut.

Saksikoristeen kokoamisessa oli hiukan haastetta, kun se on niin pieni. Kokosin sen samaan tapaan kuin pin keepit. Ohjeessa kehotettiin liimaamaan palaset yhteen, mutta minä siis ompelin ne kiinni toisinsa. Sitten punoin nyörin ja kiinnitin sen reunaan.

Lumiruusu asked what kind of pieces were the parts of Winter box pincushion. They were two almost circle shaped pieces. I sewed them together like biscornus. It was quite easy.

The scissors fob was a bit more difficult to finish, because it is so little. I sewed the pieces together like pin keep.

 

 

Lupasin vähän lisäkuvia kissatyynyn kissoista. Vaikka tyyny on kooltaan iso, niin itse pistelyosuus tyynyssä ei ole kovin iso, joten mistään suurensuuresta työstä ei ole kyse.

I promised some photos about the cats in the cat pillow. Even though the pillow is quite big, the stitching in it is not so big.

 





 

This entry was posted in Cross stitches, Ristipistot. Bookmark the permalink.

3 Responses to Lähikuvia / Close-ups

  1. Elisabetta says:

    How beautiful cats!!! I like the new pictures of the header of your blog!!!!

  2. Lumiruusu says:

    Kiitos näistä ihanista lähikuvista!
    Minä ihan luulin että neulatyynyn palat on kukan mallisia mutta eivätpä olletkaan :)
    Todella ihastuttava malli!

    Tykkään myös kissa-mallista ,kaikki kisut on ihan erilaisia ja niin söpöjä että tekisi mielli alkaa keksiä niille nimiä..

  3. sari says:

    Kiitos kommenteista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *