Kirjanmerkki / Bookmark

Tänään oli viimeinen kerta italian jatkokurssia (toivottavasti jatkuu toukokuussa) ja pistelin opettajallemme Marialle kiitokseksi kurssista kirjanmerkin. Pistely on Creation Point de Croix -lehdestä ja pistelty lilan sävyiselle pellavalle. Taustakangas on lauantaina Tampereen messuilta ostamaani kangasta. Teksti kirjanmerkissä on suomeksi “Jos ystävät olisivat kukkia, niin poimisin sinut”.

Edit: mallissa ei ollut mitään tekstiä ja se oli muutenkin erilainen – eli tämä on mukailtu lehden mallista.

Today we had last lession of the Italian course (but I hope that it continues on May). I stitched this bookmark for our lovely teacher Maria. The design is from Creation Point de Croix. The text is in English something like “If friends were flowers I would pick you”.

Edit: There was no text in the design – I chose this because it is so nice and fits to this design.

Tampereen messuilla oli niin mukava käydä. Kiitos Irmeli seurasta. Emmulin osastolta löysin mm. kauniita nauhoja ja Winterwunderland-kirjan. Macramesta löytyi pari ristipistomallia ja muutamasta kangaskaupasta täydentelin taustakangasvalikoimaani.

There was a handicraft fair last weekend at Tampere. I was there with Irmeli. I bought for instance some ribbons, a book called “Winterwunderland” and some fabrics. Actually the background fabric of the bookmark is one of my new fabrics.

This entry was posted in Cross stitches, Finished 2012, Italia, Italy, Ristipistot, Valmiit 2012. Bookmark the permalink.

5 Responses to Kirjanmerkki / Bookmark

 1. Eila says:

  Kaunis kirjanmerkki, lilansävyinen pellava on kaunista, pitää joskus sitä hankkia. Taustakangas samaten kaunista lilaa.

 2. Ninnu says:

  Kivan näköinen kirjanmerkki. Ihana lahja.

 3. Jopas olit nopsakka, kun messuostos siirtyi jo valmiiksi työksi! Tosi kaunis – ihanan värinen ja herkkä.

 4. Irmeli says:

  Kaunis tuli kirjanmerkistä ja teksti on ihana lisä siinä. Hienosti sopii tuo kangas taustalle. Kiitos myös sinulle messuseurasta, oli niin kiva kierrellä yhdessä :) ja pian taas jo nähdään :).

 5. Lumiruusu says:

  Ihanaa tosiaan nähdä kuinka messuostokset muuntuvat kauniiksi käsitöiksi !
  Niin tyylikäs ja “italialaisen näköinen kirjanmerkki-tyttönen on soma kuin karamelli ja liila taustakangas niin herkkä !!
  Varmasti opettaja ilahtui uniikista lahjastaan ! :)

  Minulla on messuilta ostamani söötti pinkki Nalle-tyyny yhtä pompula-koristenauhan kiinnitystä vaille valmis !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *