Ruusutaulu / Roses for birthday

Muutama synttärilahja on vaihtanut omistajaa heinäkuun aikana. Anni sai Broken Seeds -sukat ja Maiju puikkopussin kudinpuikoille. Sukissa käytin Sari S:ltä saamaani kirjavaa lankaa ja jotakin mustaa lankaa.

I knitted Broken Seeds -socks for Anni and I gave a needle bag for Maiju.

Kummitädilleni tein ruusutaulun. Ruusun malli on “Dingue de Digoin” ja kirjaimet Rose-sanaan ovat Creation Point de Croix lehdestä (maalis-huhtikuu 2011). Viimeistelyssä matkin Irmeliä (hänen luvallaan). Kehys on Ikeasta. Kokonaisuudesta tuli mielestäni oikein nätti ja lahjan saajakin tykkäsi siitä. Synttärikortin kirjain on myös tuosta samaisesta Creation Point de Croix -lehdestä.

My godmother has birthday this month – I already gave her a gift when we visited her. I stitched Dingue de Digoin rose and finished it quite similar way as Irmeli did. Alphabets are from Creation Point de Croix magazie (March-April 2011).

This entry was posted in Cross stitches, Finished 2014, Neulonta, Ompelu, Ristipistot, Sewing, Socks, Sukat, Valmiit 2014. Bookmark the permalink.

4 Responses to Ruusutaulu / Roses for birthday

 1. Maria says:

  Kivoja lahjoja! Kaunis pussi puikoille ja hienot sukat. Ruusutaulu on aivan ihana!

 2. Lumiruusu says:

  OI oi että olet ullut ahkera..kaikkiovat nättejä kudinpuikkopussi,sukat ja ruusutaulu todella upea !! ja samantyylinen pisteltykortti tosi,tosi tyylikäs !!

 3. Elisabetta says:

  Great finishing I love your stitching rose!

 4. Eila says:

  Broken seedsit ovat kivat sukat, hyvä värivalinta sinulla.
  Nätti puikkopussi j ruusupistely kaunis viimeistelyineen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *