Joululahjoja / Christmas presents

Eila-ystäväni yllätti ennen joulua ihanalla poroaiheisella koristeella. Tämä on niin kaunis ja tyylikäs. Kiitos <3 My friend Eila surprised me with this lovely reindeer ornament. It is so nice! Thank you <3

Vaihdoimme Maaritin, Irmelin ja Marin kanssa joulupaketteja kuten jo niin monena jouluna aikaisemminkin. Irmeliltä sain aivan ihastuttavan kissatyynyn. Miten kekseliäs viimeistely, Mari jatkoi ihanaa lammasteemaa ja Maaritilta oli kaunis porotyyny. Paketeissa oli myös ihania lisukkeita. Kuvasta puuttuu ainakin suklaalevy, joka on syöty ja heijastin, joka meni heti käyttöön. Kiitos :)

I got these lovely gifts from Maarit, Irmeli and Mari. The cat pillow is so cute and how nicely finished. And the sheep pillow is just a beauty and so is the reindeer pillow. I also got other presents from there, photo below. Thank you :)

Itse pistelin Maaritille, Irmelille ja Marille pienet lintukoristeet.

Here are my stitched gifts to Maarit, Irmeli and Mari.

Lisäksi kudinpuikot ovat kilkattaneet (tai no, puisia puikkoja käytän nykyään eli kilkatusta ei kuulu). A, H, M, P, M ja A saivat tiikeri-/leopardisukat ja Timolle kudoin pesukarhusukat joululahjaksi. Lisäksi kudoin parit viisilehtitossut ja Marille synttärilahjaksi sukat.

I have also knitted. Here are socks that I have knitted for my family. And there are also birthday socks for Mari.

This entry was posted in Christmas, Cross stitches, Finished 2015, Joulu, Neulonta, Ristipistot, Socks, Sukat, Valmiit 2015. Bookmark the permalink.

3 Responses to Joululahjoja / Christmas presents

  1. LaNKaVaaN says:

    Ihania lahjoja sait ja teit. Pesukarhusukat ovat niin ihanat :)

  2. Vickie says:

    What a great exchange idea! Such pretty, little gifts! Your knitting is amazing!

  3. Irmeli says:

    Kauniita pistelyitä ja lisukkeita sait lahjaksi ja itse olet jaksanut pistellä saman kivan tipumallin triplasti, kiitos omastani :). Mahtavan määrän ihania neulomuksiakin sait aikaiseksi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *