Kotona taas

Palasimme eilen Italiasta. Oli tosi onnistunut reissu – ilmat suosivat ja muutenkin oli mukavaa. Varsinaisena matkakohteena meillä oli Garda, mutta retkeilimme paljon lähistöllä. Gardan-järven kylistä kävimme Gardan lisäksi Bardolinossa, Lazisessa ja Riva del Gardassa. Veronassa olimme kahdesti samoin Venetsiassa kahtena päivänä ja Firenzessä yhtenä päivänä. Veronassa olimme ensin bussilla itseksemme ja toisella kertaa kansainvälisellä retkellä oopperassa (Tosca). Venetsiassa taas olimme ensin järjestetyllä retkellä ja sitten menimme bussilla & junalla itseksemme sinne uudestaan (ihana paikka). Firenzen retki oli kansainvälinen. Firenzessä oli ihan liian vähän aikaa – emme ehtineet juuri mitään ja jätin suosiolla lankakaupan väliin. Seuraavalla kerralla sitten… Tässä muutamia maisemakuvia paikkakunnilta, joissa kävimme.

I am back from Italy. The journey was very nice – the weather was good and everything was well. Mostly we stayed at Garda but we visited Bardolino, Lazise, Riva del Garda, Firenze, Venice twice and Verona twice. In Verona we enjoyed the opera Tosca. We loved Venice! There was too little time in Firenze. I wanted to visit a yarn shop but I had to forget it beacause I wanted to see some sights. Maybe next time… Here are some photos of places where we were.
Venetsiasta ostin tuliaisiksi pitsiä. Bardolinon kirjakaupasta löysin pari ristipistolehteä ja yhden aivan ihanan eläinaiheisen ristipistovihkosen. Vihkossa on PALJON kivoja eläinkuvia pisteltäväksi. Kaupassa olisi ollut ristipistolehtiä ja vihkosia vaikka kuinka paljon, mutta sain hillittyä itseni. Le Idee di Susannaa olen joskus ostanut Suomestakin.

I bought some Venice lace for souvenirs. And I found lovely cross stitch magazines from Bardolino. I have bought Le Idee di Susanna earlier in Finland too.


Ai niin, seeprasukkia tuli kudottua jonkin verran, mutta eivät ole vielä valmiit.

By the way… the socks of “zebra yarn”… I knitted a little, they are not ready yet.

This entry was posted in Italia, Italy, Matkat, Traveling. Bookmark the permalink.

8 Responses to Kotona taas

 1. Makepeace75 says:

  Voi että.. Nyt iskee kateus. Tahtoo Italiaan! :o) Hyvin samanlaisella matkalla olimme J:n kanssa 2003, itseasiassa häämatkallamme. Asuimme Gardassa ja retkeilimme ympäri Garda-järveä. Vuokrasimme autonkin päiväksi. Sneef, tahdon Italiaan..

 2. Sari says:

  Me myös tahdomme tuonne uudestaan. Toivottavasti ennemmin kuin myöhemmin :)

 3. Anonymous says:

  avioliitto taitaa pukea, kun et ole ehtinyt kirjoitella kuulumisiakaan.
  -Zebra yarn

 4. laura says:

  oij, minäkin tahdon Italiaan! :)
  kyllähän tota raitalankaa on kiva neuloo ihan ilman muita lankoja, vaikkakin tuohan noi muiden lankojen lisäykset neulomiseen aivan uutta puhtia.. :D

 5. Sari says:

  Laura: Raitalanka saa tosiaan ihan uuden ulottuvuuden, kun sitä käyttää yhdessä toisen langan kanssa. Minulla on tekeillä lapaset Nalle colorista ja mustasta nallesta. Niistä tulee yhdessä aika kivan näköistä.

  Zebra yarn: :) Töissä on ollut aikas kiirettä ja työmatkalla Helsingissä meni loppuviikko.

 6. -Zebra yarn says:

  Kuume

  Rotondan
  rappusilla hurmaava
  hulluus iski sydämeeni.
  Auttamaton Italian kuume.

  Avuton lihas rinnassani
  rupesi rettelöimään. En
  saanut enää rauhaa, kun
  se asettui minuun
  asumaan.

  -Ritva Viertola-Cavallari-

 7. Virpi says:

  Onko noin ihanaa pitsiä olemassakaan!?! Oliko kamalan kallista? Pitänee pyytää siskoa palaamaan Italiaan ja tuomaan minulle samanlaista =)

 8. Sari says:

  Nuo pitsit ovat hyvin pieniä (alle 10 senttiä korkeita) ja eivät olleet kovin kalliita. 5-7 euroa kappale. Mutta isot maksoivat vaikka kuinka paljon. Niitä oli tosi ihania!! Tuollaisella sivulla kerrotaan jotain Venetsian pitsistä
  http://tinyurl.co.uk/3rbb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *