Ristipistohassutus 14/15 – Crazy January Challenge 14/15

Solo the cat oli supersuosikkini silloin, kun aloittelin ristipistouraani ja on se edelleenkin suloinen. En ole pitkään aikaan tehnyt työtä, jossa ei ole kohtalaisen isoja yhtenäisiä väripintoja samalla värillä. Tämä tuntui vähän työläältä, kun joutuu tosi tarkkaan katsomaan mallista, mihin kohtaan seuraava pisto tulee. Tässä vähän alkua tästä työstä. Vaihdoin pakkauksen mukana tulleen Aida-kankaan Vintage cream -pellavaan.

When I started to stitch cross stitches I fell in love with Solo the cat. And still it is really cute. Here is the photo of my today’s stitches. This is a kit with aida fabric, but I changed it to Vintage Cream linen.

 

 

This entry was posted in Crazy January Challenge 2011, Cross stitches, Ristipistohassutus 2011, Ristipistot. Bookmark the permalink.

One Response to Ristipistohassutus 14/15 – Crazy January Challenge 14/15

  1. Shari says:

    you have a lot of great projects started!!! Keep up the great work…and those monkeys!!! Oh my!!!! So adorable!!!
    Thanks for visiting my blog! I appreciate it so much!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *