Ristipistohassutus 15/15 – Crazy January Challenge 15/15

Kylläpä meni viisitoista päivää nopeasti. Kiitos Minna tästä hauskasta ideasta! Tässä 15. aloitukseni: “Sarah Street” Little House Needleworksiltä. Luultavasti tästä tulee sohvatyyny – huomasin, että tässä on ihan samoja värejä kuin aikaisemmin ompelemissani tyynyissä. Kankaana on kermanvärinen pellava (32 count Belfast Linen). Tykkään valtavasti tästä Belfastin pellavasta ja kun järjestelin tänään pistelykankaitani, niin huomasin, että minulla on sävyjä burgundy, cream, dark chocolate, light mocha, light sand, olive green, smokey pearl, platinum, raw linen, tobacco, vintage country cream ja vintage country mocha.

How quickly have these 15 days gone. Thank you Minna for this great idea! Here is my 15th start: “Sarah Street” from Little House Needleworks. The fabric is 32 count Belfast linen cream. I like this Belfast linen very much and I noticed today that I have colors burgundy, cream, dark chocolate, light mocha, light sand, olive green, smokey pearl, platinum, raw linen, tobacco, vintage country cream and vintage country mocha.

 

 

Nyt keskityn pistelemään näitä aloitettuja töitä. Olen ajatellut, että tekisin aina viikon yhtä työtä ja sitten siirtyisin seuraavaan. Joukossa on muutama pienempi työ, joten ne varmasti viikon aikana valmistuvat, mutta isoihin tulisi nyt tuollainen kierrätyssysteemi.

Now I am going to stitch these 15 pieces. There are some little works and they should be finished in a week but those bigger ones I’ll stitch for a week and then move to the next. I hope that I can finish these this year!

This entry was posted in Crazy January Challenge 2011, Cross stitches, Little House Needleworks, Ristipistohassutus 2011, Ristipistot. Bookmark the permalink.

8 Responses to Ristipistohassutus 15/15 – Crazy January Challenge 15/15

 1. Eila says:

  Ihania lankoja! Onpas sulle kertynyt kankaita mutta sinähän oletkin vanha konkari täälä alalla:)
  Tuo onkin ihan käyttökelpoinen systeemi tähän Hassutuksen töiden tekemiseen. Minun pitää ensin tehdä yksi keskeneräinen työ ennen hassutusta ja sitten ne pari Little woman -pistelyä ystävänpäiväksi työkavereille mutta sitten vois alkaa kierrättämään.

 2. Voi, miten kauniita värejä!

  Hieno tuo viikkostrategia. Mahtaisinkohan matkia sinua…

 3. ♥ Sari ♥ says:

  Oi, tuo malli on ihana! Mullakin se odottaa jemmassa. :) Tsemppiä vielä hassuttelun viime metreille, kyllä näitä aloituksia on ollut tosi kiva seurata!!!

 4. Katri says:

  Pakko kompata edellisiä, ihanan värisiä lankoja :-) Menestystä loppuhassutukselle, sinulla on hyvä strategia suunniteltuna. Minä ajattelin pistellä ensin pienimmät pois alta ja keskittyä sitten toisiin, toimisikohan tuo viikko-ohjelma minulla…?

 5. Lumiruusu says:

  Säästit tosi ihanan mallin viimeiseksi!
  Viikko/ työ kuulostaa hyvätä..

 6. Mari says:

  Ihana tämä viimeinenkin aloitus :). Viikkosysteemi kuulostaa hyvältä. Mä voisin kanssa kokeilla sitä. Huomenna ehkä jatkan kuitenkin tämän päivän aloitusta

 7. Sini Helmi says:

  Tästä se sitten tosiaan alkaa, se valmiiksi tekeminen! Hieno idea tuo viikko homma, harkitsen yrittäiskö itsekkin sitä…

  Komea kangas-kokoelma sinulla, se on hienoa, kun on mistä valita, kun aloittaa uuden työn!

 8. Marja says:

  Ihanan hempeitä lankoja :) Sukkela olet kyllä eilen ollut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *