Vaihteeksi sukat / A pair of socks

Toissa viikonloppuna näin Laikalla ihananväristä lankaa. Ostin langan pois kuleksimasta ja kudoin Bones-sukat (linkki Ravelryyn). Lankaa oli 100 grammaa ja pari metriä ennen päättelyä lanka loppui. Löysin äidin varastosta suht samanpaksuista ja sopivanväristä lankaa ja sain sukat valmiiksi. Tosi ihana lanka sekä väriltään että neulottavuudeltaan. Lanka on siis Lai-la-lai Yarnzin Fantasia Merino Sock (Ceto Merino Sock) ja puikkoina käytin 2,25 puikkoja.

I bought Laika’s lovely sock yarn (Lai-la-lai Yarnz Merino Sock, color Fantasia) and knitted these Bones socks (link to Ravelry). 100 g yarn was not just enough – I had to take about 2 meters other yarn to finish the socks.

 


 

This entry was posted in Finished 2011, Knitting, Neulonta, Socks, Sukat, Valmiit 2011. Bookmark the permalink.

6 Responses to Vaihteeksi sukat / A pair of socks

 1. Hepsi says:

  Kauniit sukat!

 2. Matleena says:

  Mukavan väriset sukat tosiaan! Ja mitä ihanampia pistelyjä taas täällä, kun katsoin noita aiempiakin postauksia. Sinun itsesi tekemiä ja lahjaksi saamia. :) Taas nousi mieleeni, milloinkahan minä joudan neuleiltani taas pistelemään. ;D

 3. Eila says:

  Nätit tuli, lanka on khyllä ihanaa. Minullakin on sukat tekeillä, silloin tällöin neulon niitä.

 4. MariJ says:

  Nätit sukat!

 5. Elisabetta says:

  Very warm work!!!

 6. sari says:

  Kiitos kommenteista!
  Thank you for your comments!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *