Caffe latte

 

 

Nyt on kolmaskin kahvikuppi valmis eli 5/15 ristipistohassutuksessa aloitetuista töistä on valmiina. Tässä Caffe lattessa on myös kauniit värit, mutta vaaleampi sininen on melkein valkoista – se olisi mielestäni saanut olla vähän sinisempi. Hassua miten eri värisiä käsinvärjätyt langat voivat olla. Pistelin tuon kahvikupin sinisen raidan tummemmalla sinisellä, koska vaaleampi ei olisi erottunut mihinkään. Luulenpa, että vien tämän kehystykseen sitten, kun olen saanut The old doll -työn valmiiksi.

The third coffee cup is ready and so I have finished 5/15 Crazy January Challenge works. I like this cup too, but the light blue is almost white and I think that it would have been better to be more blue. It is funny how these hand-dyed threads are so different in the packs.

This entry was posted in Crazy January Challenge 2011, Cross stitches, Finished 2011, Little House Needleworks, Ristipistohassutus 2011, Ristipistot, Valmiit 2011. Bookmark the permalink.

11 Responses to Caffe latte

 1. Elisabetta says:

  Wonderful caffé latte!!! Really great stitch!

 2. kissankello says:

  Nätti kuppi. Sulla on jo hyvä alku kahvikalustolle :)

 3. Irmeli says:

  Vaikka kaikki kahvikupit ovat ihan nättejä, niin tämä on minusta paras. Johtuisikohan juuri tuosta sinisestä sävystä :).

 4. Lumiruusu says:

  Onnea,onnea- taas olet pistellyt yhden LHN-ihanuuden valmiiksi!!

  Sininenboordi on kiva,oikein raikas sävy1

  "Old Doll" onkinmulle uudempia
  LHN-malleja ,en ole nähnyt kuin mallina netti-kaupassa joten tosi mukavaa nähdä millainen se on pisteltynä!!

 5. famu says:

  Oi,taas niin ihana pistely. – Minäkin kaivoin esiin pari vuotta sitten aloittamani pääsiäisliinan,mutta hitaasti pistot etenevät.Taitaa mennä ainakin yksi pääsiäinen ohi ennenkuin liina on valmis.

 6. Marika says:

  Kivan näköinen on sinunkin kahvityösi. Sain oman sarjani viime viikolla valmiiksi mutta puran vielä pois Frappuccinon vaahdon ja lautasen ja pistelen ne vaalemmalla langall.

 7. Lennu says:

  Oi hitsi millä vauhdilla kaikki pistelevät hassutustöitä valmiiksi, minulla on ihan vaiheessa yllätys yllätys :D Tosi nätti kuppi!

  Aivan suloinen on tuo kissatyyny mikä näkyy aiemmassa kirjoituksessa. Kivan värinen lanka!

  En muista olenko muistanut onnitella synttärien johdosta, niinpä oikein lämpimät ja myöhästyneet synttärionnittelut! Ihania lahjoja olet saanut.

 8. Nelli says:

  Very beautiful!

 9. Rhona says:

  Love the caffe latte. The colours are great. The other coffee cups are really good too – can't wait to see more!

 10. sari says:

  Kiitos kommenteista!
  Thank you for your comments!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *