Tervetuloa ystävät / Welcome friends

Kymmenes ristipistohassutus on valmis. Malli on Jardin Privén ilmaismalli. Tekstiksi pistelin “Tervetuloa ystävät” ja tämä tulee meidän oveen. Kankaana tässä on 28 count Jobelan, väri English rose.

My tenth Crazy Cross Stitch Challenge is ready. This is a freebie from Jardin Privé. I stitched it with words “Welcome friends” and this will be on our door. The fabric is 28 ct Jobelan, color English rose.


Muistattehan arvonnan!
You can still join the giveaway!

P.S. Jos olette tallentaneet kirjanmerkkeihin blogini osoitteeksi http://saristitching.nurminen.org/blog, vaihtakaa osoitteeksi http://saristitching.nurminen.org. Molemmilla osoitteilla pääsee tähän sivustooni, mutta tuo lyhyempi linkki tuo nyt suoraan blogikirjoituksiin.

If you have saved in bookmarks my blog address http://saristitching.nurminen.org/blog, please change it to http://saristitching.nurminen.org. Both links bring you to my site, but this shorter one brings you now strait to blog postings.

This entry was posted in Cross stitches, Finished 2011, Ristipistohassutus 2011, Ristipistot, Valmiit 2011. Bookmark the permalink.

13 Responses to Tervetuloa ystävät / Welcome friends

 1. MariJ says:

  Ihana pistely! :)

 2. Sini Helmi says:

  Siis IHANA pistely!!!

  Tänä viikonloppuna oli Turun messukeskuksessa käsityömessut, mutta anti ei ollut ihan erinomainen. Toki riippuu, mitä etsii ja kaipaa… Pistelyitä oli ihan muutama kitti, lankoja melko vähän ja pienikuviollisia kankaita ei ollenkaan, ei edes Tildaa… mutta oli koru ja helmi- juttuja, kortti- juttuja ja pellava vaatteita… ja toki sisustukseen liittyvää kivaa löytyi… ja pari ihanaa laukkua…

 3. Lumiruusu says:

  Suloinen pistely ja kiva idea tehdä tuollainen kyltti :)

 4. Nancy Jones says:

  Sari, this is just precious – love those sheep! It will make such a beautiful door hanger – great idea!

 5. Hannaliini says:

  Ihanat nuo lampaat!

 6. Elisabetta says:

  Dear Sari you made a really wonderful work, bur sorry I really don’t have time to follow the giveaway of my friends blogger…

 7. Katri says:

  Erittäin suloinen ovikoriste!

 8. Srinity says:

  Ihana, ihana, ihana! :)

 9. marja says:

  Ihana tervetulotaulu. Saa hymyn huulille :)

 10. Renee says:

  Beautiful stitching! I love the sheep!!

 11. Elena says:

  So lovely work, congrats Sari!
  Bravissima, complimenti!
  Kiss Elena

 12. Irma says:

  Onpa suloinen!!
  Yritän osata liittyä lukijaksi tänne jos vain osaan….

 13. Irmeli says:

  Ihana tuli tästäkin työstä eikä lampaiden värikään näytä yhtään oudolta, vaikka taisit aloittaessa sitä hieman epäröidä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *