Bling bling -vaihto / Bling bling -exchange

Kirsin Pretty Exchanges -blogissa oli kiva vaihto, johon osallistuin. Parikseni sain hyvän ystäväni Marin ja sain kuin sainkin pidettyä salassa, että pistelen vaihtoa hänelle. Kävin tänään Marin luona kylässä ja sain Kirsiltä luvan antaa vaihdon hänelle jo tänään (vaihdon postitukset alkavat huomenna). Viimeistelin Chatelainen “Martina’s roses” ilmaismallin korurasiaksi. Rasia, helmet ja pieni kukkakoriste rasian kannessa ovat turkulaisesta helmikauppa Blingistä. Marin toiveissa oli hopean hohtoa ja vaaleanpunaista. Koska hän tunnetusti myös pitää ruusuista, ajattelin tämän olevan hänelle oikein sopiva malli :) Kankaana on Silkweaverin Opalescent Belfast Linen 32 ct, väri Antique White. Rasian koko on noin 9 cm x 9 cm.

There was a bling bling exchange in Kirsi’s exchange blog. I stitched this Chatelaine’s freebie “Martina’s roses” for my friend Mari. She hoped that there would be silver and pink in the exchange. I also know that she likes roses a lot, so I thought this is just perfect for her. The fabric is Silkweaver’s Opalescent Belfast linen 32 ct, color Antique White. The size of the box is about 9 cm x 9 cm.

This entry was posted in Cross stitches, Finished 2011, Ristipistot, Valmiit 2011. Bookmark the permalink.

12 Responses to Bling bling -vaihto / Bling bling -exchange

  1. Eila says:

    Tuo on ihan sietämättömän ihana!!!!
    Mari oli varmaan ihan myyty tuon saadessaan!

  2. Lumiruusu says:

    Iiik!!-miten ihanat ruusut,helmet ja kimaltavat kirjonnat!
    On niin hieno että on kuin pieni taideteos!

  3. Irmeli says:

    Kaunis bling, bling rasia :).

  4. Mari says:

    Kiitos, tämä oli niin hauska yllätys :). Rasia on ihana, niin kauniit värit ja tuo malli on mahtava. Sopivasti blingblingia, pinkkiä ja ruusuja, ihan täydellinen :)

  5. Virpi says:

    Onpa upea!

  6. Voi ei, onpa niin ihana, etteivät sanat riitä kertomaan!

  7. Sari says:

    Ihqu bling bling. :)

  8. halisydan says:

    Tosi ihana rasia, hienot värit ja malli upea

  9. Kirsi says:

    Jessus kun on nätti!

  10. Katri says:

    Tätä en jostain syystä olekaan kommentoinut, mutta korjataan asia nyt :-) Ihana rasia, kertakaikkiaan. Kuinka olet tuon nyörin tehnyt, lähinnä siis nuo nurkkahapsut? Ja mistä olet löytänyt noin kauniin rasian?

  11. Katri says:

    Niin, rasian ostopaikkahan siis näkyy tekstissä… Olen yrittänyt pitää silmäni auki vastaavien rasioiden osalta, mutta ei ole vielä kohdalle osunut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *