Bling bling -vaihto, osa 2 / Bling bling -exchange, part 2

Pikellä on käynyt tuuri :) kun hän oli taas saanut minut parikseen (viimeksi syyspiristys 2010). Tai pikemminkin minulla on käynyt tuuri, kun olen saanut Piken parikseni. Voi että miten kauniin korurasian sain Pikeltä! Rasia on maalattu kultamaalilla ja siihen on pistelty kaunis kuvio punaisella langalla ja kultaisilla helmillä. Rasian sisälläkin on puna/kulta-raitainen kangas. Rasia on tosi tilava, kooltaan 17 cm x 17 cm.

Oh how happy I am because I got absolutely gorgeous bling bling box from Pike! She had painted the box with golden paint and she had stitched it with red thread and golden beads. The box is quite large – 17 cm x 17 cm.

This entry was posted in Cross stitches, Ristipistot. Bookmark the permalink.

5 Responses to Bling bling -vaihto, osa 2 / Bling bling -exchange, part 2

 1. Pike says:

  Kiitos, kiva kun tykkäsit! En oikein osannut kehitellä sinne mitään lokeroita tms. helmet korvaa kultalangan, kun en ole vielä löytänyt sellaista helposti pisteltävää…

 2. Lumiruusu says:

  Tosi upea rasia !!

  Helmien kiinnitys se vasta aikaa vievää onkin…niin kauniit punaisen ja kullanväiset kuviot ja rasian ulkopinnan kultaväri oikein kruunaa ihanuuden !!

  Minusta näissä pistelyissä ei oikeastaan koko ole niin merkittävä vaan kokonaisuus ja se onko työssä/vaihdossa ollut “ajatus mukana”..

  Tää B-B -vaihto oli kyllä oikein mahtavan hilpeä ja naisellinen aloitus kesälle :)

 3. Eila says:

  Upea rasia!!!
  Vähänkö harmittaa etten lähtenyt tähän vaihtoon mukaan…en ole kimaltavan perään, mutta nämä ovat olleet niin ihania että kyllä kelpais minullekin:)

 4. Mari says:

  Kaunis rasia! Tämä oli ihan superkiva ja söpö vaihto, näitä lisää :)

 5. On kyllä kaunis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *