Teerasia / Box for tea

Pistelin teerasian kanteen Tralalan Boite à Thé -mallin. Malli on oikeastaan neliön muotoinen, mutta jätin ylä- ja alaosaan pistelemättä tuon Thé-tekstin, koska mielestäni niin sopi paremmin tämän rasiaan muotoon. Lankana käytin Pomme de Pinin “Ecureuil en pyjama”-väriä ja kankaana on Zweigartin 32 Count Belfast Linen Vintage väri Country Cream.

I stitched this Tralala’s Boite à Thé -design for the tea box cover. The thread is color “Ecureil en pyjama” from Pomme de Pin and the fabric is Zweigart’s 32 Count Belfast Linen Vintage Country Cream.

Edit: Eila tuolla kommentissa pohdiskeli teen juontia. En minäkään juurikaan juo teetä – tämä on ihan vieraita varten tämä rasia.
Edit: This box is just for friends – I very seldom have a cup of tea.

This entry was posted in Cross stitches, Finished 2011, Ristipistot, Tralala, Valmiit 2011. Bookmark the permalink.

10 Responses to Teerasia / Box for tea

 1. Eila says:

  Kaunis ja tyylikäs! Lanka on taasen niin kaunista. Olen katsellut tuota mallia ja harmitellut kun sitä ei ole kahviteemalla, minä kun en juo teetä ja muutkin meidän perheessä aika vähän. Noin kaunis rasia näkösällä voisi tietysti innostaa heitä juomaan enemmänkin teetä.

 2. Hannaliini says:

  Kaunis, kyllä tuosta kelpaa vieraiden teensä valita!

 3. Maria says:

  Ihana! Minä kyllä teen -varsinkin vihreän- ystävänä tuota ihailen!

 4. Marika says:

  Rasioita on aina kiva viimeistellä. Kaunis on tuo mallikin. Orava pyjamassa -lanka on osan oupsilaisten lempparilanka ja olen itsekin samaa mieltä että se on nätti.

  Minä killitän teetä ja lattea. Tai oikeammin rooibosta ja Tulsi-teetä, jonkin verran myös vihreää teetä. Muu perhe juo tavallista kahvia mutta keittelevät sitä oikeastaan vain viikonloppuisin ja vieraille.

 5. mouse says:

  ooooo lovely it is just my cup of tea :) I drink a lot ..lol really nice pattern and the colour is sooo nice :) love mouse xxxx

 6. Irmeli says:

  Viehättävä teerasia. Orava pyjamassa on nätti väri ja sopii niin kauniisti työhön. Huomenna näen livenä :).

 7. Voi että, kyllähän kahvinjuojakin tosiaan teerasian tarvitsee, terv. Teenjuoja ;)

  Kaunis malli kyllä, ja ihana toteutus, tottakai!

 8. Ingi says:

  Mukavia töitä, pidän varsinkin tästä teerasiasta!

 9. Lennu says:

  Oi miten kaunis! Rasia on ihana ja malli myös ja viimeistely tietty!

  Minä en ymmärrä, miten en ole vielä itselleni pistellyt teerasiaa, kun teetä juon ihan älyttömästi ja ihania teemalleja on vaikka kuinka. Aina katselen noita rasioita kaupoissa, mutta en vaan olen löytänyt sopivaa. Tai no kerran löysin, mutta en raaskinut ostaa ja sitähän tässä sitten varmaan harmitellaan :D

 10. Anne says:

  Ihana rasia ja niin kauniisti viimeistelty! =) Saas nähdä milloin minä saan pisteltyä tuon mallin. Teetä juon, mutta harvoin kotona ja yksi kötöstetty teerasia minulla jo on… =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *